Azi va propun un fel de mancare care poate fi servit foarte bine la pranz dar si la cina . Este rapid , gustos si se poate face de post prin inlaturarea parmezanului . Primavara imi place sa-mi incarc bateriile mergand prin padure sau pe dealurile din jurul localitatii. Stiu un loc unde creste leurda si unde an de an merg sa culeg . O gatesc cu spanac si urzici , sau doar simpla cu sos de soia si amidon de porumb sau o folosesc ,des, in salate crude . Imi place gustul ei usor intepator care aduce a usturoi ,dar cel mai mult imi place cand ajung in locul unde creste si simt mirosul primaverii . Cum calci printre leurda si flori albastre, galbene ,albe si violet simti cum te umpli de energie. De aceasta data am folosit leurda pentru a face un sos simplu, dar foarte bun
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii