Se pune laptele clocotit peste branza de vaci si se lasa 15 minute, apoi se scurge, se amesteca cu branza de oi rasa, amoniac, sare si ouale batute. T
Se pune laptele clocotit peste branza de vaci si se lasa 15 minute, apoi se scurge, se amesteca cu branza de oi rasa, amoniac, sare si ouale batute. Totul se pune peste margarina topita, se pun la foc si se amesteca continu sa nu se prinda.
Se toarna intro cratita in care s-a pus un celofan uns si se lasa la rece.
Este foarte bun dar e diferit de cel de fabrica (ei au alte tehnologii de fabricare cu pastile de cheag, cas, emulgatori)
Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiMucenicii muntenesti sunt mici si uscati in cuptor, apoi fierti in apa cu zahar, presarati cu nuca si scortisoara,...
Mucenici Muntenesti cu nuca si scortisoaraTocanita de cartofi cu salata de sfecla coapta este o mancare de post consistenta si delicioasa. Se curata cartofii de coaja,...
Tocanita de cartofi cu salata de sfecla coaptaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloUn blat din biscuiti, un blat pufos si aroma delicata, toate intr-o prajitura foarte simplu de preparat!
Prajitura cu glazura de zmeuraSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenVarza murata calita poate fi folosita ca si garnitura ori ca si mancare de post. Pentru aceasta reteta culinara aveti nevoie...
Varza murata calitaDescopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Comentarii