1. Laptele se pune la fiert. 2. Se adauga apoi feliutele de zucchini. 3. Se lasa pe foc aproximativ 3 minute, apoi se scot si se pun la scurs. 4. U
1. Laptele se pune la fiert.
2. Se adauga apoi feliutele de zucchini.
3. Se lasa pe foc aproximativ 3 minute, apoi se scot si se pun la scurs.
4. Uleiul si untul se pun intr-o tigaie la incalzit.
5. Se adauga apoi ceapa
6. Cand ceapa este aurie se ia de pe foc si se adauga orezul, branza si patrunjelul si se amesteca bine.
7. Amestecul se toarna apoi intr-o tava si se aseaza apoi feliutele de zucchini, apoi ouale, apoi 1/2 cana lapte.
11. Se da la cuptor (200C) 40 minute.
Pofta buna,
Reteta Tarta cu orez a fost propusa de Rroxana. pe forum culinar.ro
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii