Vinetele evantai cu rosii si mozzarella este o mancare delicioasa si usoara, perfecta in zilele calde de vara. Vinetele la cuptor se pregatesc foarte rapid!
Vinetele se spala si se taie, pe lungime, felii de cca 1 cm grosime, fara sa se desprinda cotorul. Fiecare felie obtinuta se unge pe ambele parti cu pesto (eu mi-am facut pesto din patrunjel. Era mai bun daca aveam busuioc). Dupa care se asezoneaza cu sare si piper.
Rosiile si mozzarella se taie felii subtiri. Feliile de rosii se dau cu sare si cu piper. Intre 2 felii de vinete se pune cate o felie de rosie si de mozzarella.
Vinetele astfel umplute se pun intr-o tava de teflon pe care puneti hartie de copt sau folie de teflon pentru ca vanata isi va lasa suc si si mozzarella se va topi si se lasa la copt cca 50 min (la mine am dat pe coacere normala si apoi am dat pe grill si a durat cam 35-40 min, insa difera de la aragaz la aragaz si cum anume e, al meu fiind electric).
Reteta Vinete evantai cu rosii si mozzarella a fost propusa de YOYO pe forum culinar.ro
Vinetele la cuptor cu rosii si mozzarella se pot servi cu garnitura cartofi piure cu sos tzatziki sau cus cus. Pofta buna!
Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postMancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...
Mancare de cartofi delicioasa cu maslineUna din prajiturile care a avut mare succes pe masa de sarbatori si nu degeaba, pentru ca a fost delicioasa!
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilieTocanita de iepure vanat este o delicioasa reteta. Pentru a pregati aceasta mancare cu carne de vanat va trebuie circa 1 kg...
Tocanita de iepure vanatPlacinta cu iaurt grecesc, aurie si crocanta la exterior este un desert perfect la orice ora!
Placinta de casa cu iaurt grecesc - Reteta videoGulasul este o reteta care suporta multe adaptari...cel putin din punctul meu de vedere. Putin picant, fierbinte si delicios...
Gulas in strachina de pitaSunt sigura ca ai auzit de urmatorul desert si iti voi arata pas cu pas cum se prepara. Chiar daca are mai multe etape de...
Prajitura ToscaDescopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Comentarii