Tartele sunt unul dintre cele mai apreciate retete de deserturi. Sunt foarte usor de facut si pot fi adaptate in functie de preferintele fiecaruia dintre noi: umplute cu fructe, crocante, cu branza si fructe, combinatiile sunt la discretie.
Taiati batoanele bucati si puneti-le intr-un vas la bain-marie pana se topesc complet. Adaugati smantana dulce si amestecati pentru omogenizare.
Adaugati fulgii de porumb si visinele (pe care eu le-am inlocuit cu mure din dulceata). Amestecati si turnati apoi compozitia in forme rotunde, de muffins.
Se tin la frigider pana cand tartele se racesc complet si se intaresc.
Reteta Tarte crocante cu Mars si fulgi de porumb a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Tartele crocante cu batoane Mars merg perfect servite alaturi de o cana cu lapte caldut.
Sa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPlăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un...
Placinta cu mereSosul remulat este un acompaniament delicios pentru mancaruri de peste, oua si legume. In maioneza se adauga mustarul,...
Sos remulatMustar de casa. De mentionat ca nu s-au spart toate bobitele, insa nu ma deranjeaza pentru ca oricum nu intentionam sa arate...
Mustar de casaO prajitura rapida cu o aroma deosebita care se mananca foarte repede.
Desert prajitura pufoasa cu dulceata de corcoduse si nucaIncearca aceasta reteta simpla si rapida de negresa cu prune. Un desert delicios, perfect pentru orice ocazie, care va cuceri...
Negresa cu prune. Reteta simpla, rapida si delicioasa
Comentarii