Prajitura Chinezoaica este un desert delicios. Aveti nevoie de 200 g zahar care se freaca cu 200 g unt sau margarina.
Pentru prajitura Chinezoaica, 200 g zahar se freaca cu 200 g unt sau margarina, se adauga 140 g nuci macinate, 50 g cacao, dupa care se adauga 6 linguri de faina, un praf de copt si 6 albusuri batute spuma. Se pune la copt timp de 10-15 minute, in tava tapetata cu unt si faina. Separat, se bat 6 galbenusuri cu 200 g zahar, care se aseaza peste foaie si se lasa la copt 10-15 minute. Inainte de a o intoarce, radem deasupra putina ciocolata menaj.
Dupa ce s-a racit, la sfarsit, se taie sub forma de patrate sau romburi, iar prajitura Chinezoaica se poate servi.
Placinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideSnitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...
Snitel de curcanAm gasit aceasta reteta in caietul bunicii si imi pare bine ca m-am hotarat sa o incerc. A iesit un chec pufos si aromat.
Chec cu nuci si rahatUn desert racoros,parfumat si usor de preparat!
Burlanase cu crema fina de ouGust și culoare cum numai dovleacul o are. Plăcintă gustoasa de dovleac
Placinta cu dovleacMancarea de spanac cu ou ochi pentru bebelusi este o delicioasa reteta nutritiva, perfecta pentru diversificarea alimentatiei...
Mancare de spanac cu ou ochiPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postIncanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
Comentarii