Pestele cu sos de iaurt este o mancare delicioasa si foarte gustoasa. Se prepara din fileuri de peste, orez, fasole verde,...
Peste cu sos de iaurtSosul guacamole este un preparat de origine mexicana si este foarte popular peste tot in lume. Guacamole este preparat din...
GuacamoleAceasta reteta cu peste si sos alb, la cuptor, se prepara rapidsi este foarte delicioasa. Este o mancare cu peste la cuptor...
Peste cu sos alb si maslineAceasta reteta cu peste este foarte gustoasa. Pentru prepararea retetei de bors aveti nevoie de peste, ceapa, rosii, morcovi,...
Bors de pesteSupa de peste reprezinta o bogata sursa de vitamine. Pentru prepararea acestei retete de supa de carne aveti nevoie de peste,...
Supa de pesteFile de peste cu spanac este o reteta simpla dar foarte gustoasa. Pentru preparea acestei retete de peste aveti nevoie de...
File de peste cu spanacCovrigeii polonezi sunt foarte gustosi si pot fi serviti atat ca desert dar si ca gustare peste zi. Pentru aceasta reteta...
Covrigei poloneziGasiti aceasta reteta de bors de peste alaturi de alte retete cu peste pe culinar.ro. Pentru acest bors aveti nevoie de...
Bors de pesteReteta de dorada cu rozmarin este una din cele mai simple dintre retetele cu peste de pe culinar.ro. Aveti nevoie de peste...
Dorada cu rozmarinPentru acest aperitiv aveti nevoie de peste, castraveciori murati, oua, condimente, lamaie, verdeata si baghete.
Aperitiv cu peste si castraveciori muratiPentru acest aperitiv aveti nevoie de hering marinat, varza, ceapa, morcovi, ardei, ulei, otet, salata verde si condimente.
Aperitiv cu peste si morcoviPentru aceasta delicioasa mancare aveti nevoie de peste rosu, ardei gras, ceapa, unt, supa de peste, orez, faina, ulei de...
Peste cu orez asortatPentru aceasta reteta aveti nevoie de spanac, lamaie, file de somon, smantana, cascaval ras, usturoi, unt si condimente.
Peste cu spanac la cuptorPestele oriental se prepara rapid si usor. Aveti nevoie de peste, praz, morcovi, cus-cus, usturoi si caise uscate.
Peste orientalChiftelele cu peste in susan sunt un aperitiv foarte gustos. Se prepara usor si rapid si nu necesita multe ingrediente.
Chiftele de peste in susanCornulete de post este o reteta de prajituri care poate fi pregatita si in post, dar si in preioadele de peste an. Este o...
Cornulete de postBriose cu cafea si alune sau muffins cum le spun americanii sunt intre cele mai populare deserturi de peste ocean. Pentru a...
Briose cu cafea si aluneBorsul de peste cu zarzavat este usor de pregatit. Pe langa peste si zarzavat mai contine condimente, delikat, cas de oaie si...
Bors de zarzavat cu pesteTelina si morcovii se curata, apoi se maruntesc. Separat, se toaca ghimbirul, usturoiul si ardeiul iute, rodia se taie in...
Peste cu spanacSe curata spanacul, se spala si se pune intr-un vas cu 2 linguri de unt, in care s-a calit in prealabil usturoiul. Se pune o...
Peste la cuptor cu spanacSe fierbe orezul in lapte. Separat, se bat ouale cu sarea, zaharul si zaharul vanilat. Se incalzeste frisca si se toarna...
Budinca de orez cu nucsoaraSe curata pestele, apoi se cresteaza in partea de sus, se spala si se scurge bine. Se sareaza, apoi se pune pe gratar, la...
Saramura de pesteSe pune uleiul intr-o tava, se adauga ceapa solzisori, usturoiul si se condimenteaza. Se introduce tava in cuptor 10 minute,...
Peste cu vin la tavaSe sparg ouale si se amesteca cu o furculita. Se taie bucati crenvustiul, salamul si cascavalul si se adauga peste oua. Se...
Omleta lipoveneascaSe amesteca faina, praful de copt si untul. Se amesteca laptele cu apa si putina sare, apoi se adauga peste faina. Se...
Potcoava cu casSe curata pestele, apoi se trece printr-un amestec de sare, piper si faina. Se pune apoi intr-o tava cu ulei, la cuptor....
Peste in sos de lamaieSe prajesc semintele de chimen in ulei, apoi se adauga faina si se rumeneste putin. Se adauga ceapa si morcovii rasi, se...
Supa de chimen cu ciuperciSe fierb cartofii in coaja, apoi se lasa sa se raceasca. Se curata, se taie rondele si se pun intr-un castron. Se adauga...
Salata BirminghamSe spala caisele, apoi se asaza in borcane intregi sau jumatati. Se dizolva separat zaharul in apa calda, apoi se toarna...
Compot de caiseSe taie felii nucile verzi si se pun intr-o damigeana de 3 l. Se toarna peste ele 300 ml alcool, amestecat cu apa. Se astupa...
Lichior de nuci verziSe taie felii nucile verzi, apoi se pun intr-o damigeana de 3 l. Se toarna peste ele 300 ml alcool amestecat cu apa si se...
Lichior de nuci verziSe spala si se taie merele, apoi se pun la fiert intr-un litru de apa. Se scurg apoi si se paseaza. Se adauga zahar peste...
Chiselita de mereSe fierbe vinul, apoi se toarna putin cate putin peste ouale frecate cu zaharul. Se amesteca bine si se pune la fiert pe bain...
Sos de vin spumosSe freaca galbenusurile cu zaharul 5-6 minute, apoi se toarna putin cate putin peste laptele fiert in prealabil. Se adauga...
Sos de ciocolataSe pune vinul impreuna cu vanilia la fiert. Galbenusurile se freaca cu zaharul, apoi se toarna peste vinul fiert, putin cate...
Sos de vinSe trec fructele prin sita. Gelatina se pune la inmuiat in apa, apoi se toarna peste fructele date prin sita. Se adauga...
Crema-spuma de fructe cu friscaSe freaca zaharul pudra impreuna cu romul, zeama de lamaie si apa, pana se leaga bine, apoi se toarna peste tortul racit.
Glazura aromataSe dizolva zaharul tos in apa si se pune la fiert pana se leaga. Cat e caldut, se toarna peste laptele praf, amestecat cu...
Glazura de cacaoSe incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...
Crema de cafeaSe incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...
Crema de cacaoSe incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...
Crema de ciocolataSe incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...
Crema cu nuciSe incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...
Crema de migdaleSe incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...
Crema pe baza de fondantSe incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...
Crema de aluneSe curata si se spala bine andivele, apoi se taie pe lung. Se adauga peste ele smantana, ouale fierte tari, tocate marunt,...
Andive cu smantana si ouaSe fierbe pestele, apoi se curata se oase si piele si se trece prin masina de tocat. Separat, se freaca untul pana de vine...
Pasta cu pesteSe curata dovleacul si se da pe razatoarea mare. Se adauga peste el uleiul, zaharul, scortisoara, zaharul vanilat si se lasa...
Turta dulce cu dovleacSe freaca galbenusurile cu 100 gr zahar si se adauga lamaia rasa. Separat, se bat albusurile spuma tare cu zaharul si se...
Chec cu nuciGalbenusurile se freaca cu zaharul si putina apa calduta. Separat se bat albusuruile spuma, dupa care se toarna peste...
Rulada cu crema de unt si cacaoAlbusurile se freaca cu 2 treimi din cantitatea de zahar. Se toarna amestecul peste galbenusuri si se adauga apoi treptat...
Piscoturi de sampanie