Cornuletele cu rahat sunt un simbol al meselor de sarbatoare. Aceasta reteta are un aluat cu care se lucreaza foarte usor, si...
Cornulete cu rahat, ca la mama acasaMini pateuri cu sunca si cascaval este o reteta de aperitive delicioase. Gustarile cu sunca si cascaval sunt bune si de pus...
Mini pateuri cu sunca si cascavalAzi iti voi arata cum sa pregatesti o bunatate de pateuri cu branza Miez de lapte. Este o reteta rapida de aperitive cu...
Pateuri cu miez de lapteTrigoanele marocane cu umplutura de migdale sunt niste pateuri mici, parfumate cu sirop de miere, portocale si apa de trandafir.
Pateuri marocane cu migdale (Briouat)Pateurile cu ciuperci se prepara rapid si pot fi servite ca si gustari, aperitive, dar pot fi puse cu succes la pachet!
Pateuri cu ciuperciPateurile cu praz si branza de burduf sunt ideale pentru situatiile cand se anunta musafiri in scurt timp si nu aveti idee ce...
Pateuri cu praz si branza de burdufAceasta reteta de pateuri poate fi folosita atat pentru gustari dulci cat si pentru aperitive sarate. Si daca nu credeai ca...
Pateuri cu diferite umpluturiPateurile cu cabanos sunt delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive se face un aluat din 800 g smantana, 1 l de apa...
Pateuri cu cabanosPateurile gustoase cu branza sunt mancaruri cu branza delicioase ce pot fi servite ca si aperitiv. Aluatul se intinde cu...
Pateuri gustoase cu branzaPentru a prepara pateuri cu branza de oi avem nevoie de untura, faina, oua, branza si condimente. Se amesteca bine 400 g...
Pateuri cu branza de oiAluatul pentru pateurile delicioase cu branza se face la fel ca pentru pateurile cu carne. Umplutura de branza se face ca la...
Pateuri delicioase cu branzaPentru pateurile cu carne din aluat frantuzesc se face un aluat frantuzesc din care se intinde o foaie potrivit de subtire....
Pateuri cu carne din aluat frantuzescPateurile cu spanac sunt delicioase ca si gustare sau ca si aperitiv. Pentru aceasta reteta trebuie sa faceti prima data...
Pateuri cu spanacPateurile surpriza se pot pregati la micul dejun. Ingredientele pentru pateuri sunt: foietaj, sunca, porumb.
Pateuri surprizaPateurile spirala se fac foarte simplu din aluat de foietaj si diferite seminte. puteti folosi seminte de chimen, seminte de...
Pateuri spiralaUn aluat pentru cornulete, pateuri sau tarte poate fi realizat cu ingredientele: caimac, unt, faina, sare.
Aluat pentru cornulete, pateuri sau tarteFaina se amesteca impreuna cu apa, sarea, otetul si a zecea parte din cantitatea de unt. Se framanta totul bine, apoi se...
Aluat pentru pateuriDaca vrei sa pregatesti pateuri cu branza delicioase, alege aceasta reteta. Pentru a prepara aceste aperitive delicioase,...
Pateuri cu branza telemeaAceste pateuri cu branza si cascaval sunt excelente. Pentru prepararea acestei retete avem nevoie de faina, branza, cascaval,...
Pateuri cu branza si cascavalFaina se amesteca cu smantana si jumatate din cantitatea de margarina topita. Se adauga un praf de sare, ouale intregi si se...
Pateuri cu ciuperciDe pe o masa festiva nu pot lipsi pateurile. Aceasta reteta de pateuri cu branza este delicioasa.
Pateuri cu branza si smantanaPoti pregati repede pateuri cu branza, daca folosesti aluat de foietaj. Aceasta reteta este excelenta.
Pateuri cu branza in amestecPreparam mai intai umplutura de ciuperci: spalam bine ciupercile si le tocam cat mai marunt. Punem intr-o craticioara untul...
Pateuri cu ciuperciSe prepara un foietaj din unt, otet, sare si faina. Se prepara apoi crema. Se pun laptele la fiert impreuna cu zaharul, faina...
Pateuri cu crema de vanilieDaca astepti musafiri si vrei sa pui pe masa aperitive delicioase, pregateste pateuri cu branza sarata. Daca folosesti aluat...
Pateuri cu branza sarataSe spala ciupercile, dupa care se toaca si se inabusa in unt impreuna cu o ceapa tocata marunt. Separat, intr-o tigaie se...
Umplutura de ciuperci pentru pateuriCarnea impreuna cu painea se toaca in masina de tocat. Separat, se toaca foarte marunt ceapa si se amesteca apoi cu carnea....
Umplutura de carne pentru pateuriVarza se curata de frunzele vestejite. Se taie apoi foarte subtire, se sareaza si se lasa sa stea asa aproximativ 10 minute....
Umplutura de varza pentru pateuri si placinteFaina se amesteca pe o planseta cu galbenusurile, cu untul moale, sarea si osanza. Se adauga apa in timpul framantarii,...
Aluat pentru pateuriSe amesteca toate ingredientele, iar aluatul rezultat se framanta foarte bine. Se lasa de seara si pana a doua zi dimineata...
Aluat pentru pateuriDin ingredientele enumerate, inafara de unt, se framanta un aluat. Se lasa sa se odihneasca aproximativ doua minute, apoi se...
Aluat pentru pateuriPentru pateuri se amesteca faina, smantana, 60 gr unt si sarea si se prepara o coca. Restul de unt se foloseste la ungerea...
Aluat pentru rulade si pateuriSe fierb cartofii in coaja, se curata, se dau prin masina de tocat si se amesteca cu faina, ouale batute, 50 gr unt si putina...
Pateuri de cartofi cu branzaFierbe cartofii in coaja. Cand sunt gata, curatati-i si pasati-i impreuna cu cele trei oua, condimentele, verdeata si sarea....
Pateuri cu cartofiTaiem foaia de aluat in 12 dreptunghiuri - punem in mijlocul fiecarui dreptunghi cate o bucata de ciocolata - presaram...
Pateuri cu ciocolata si alunePregatirea pateurilor incepe cu prepararea aluatului. Intr-un bol, se pune faina, drojdia, sarea, zaharul, si untul, si se...
Pateuri gourmet cu prosciuttoAceasta reteta este foarte delicioasa si se pregateste repede. Pentru a prepara pateuri cu branza avem nevoie de branza, oua,...
Pateuri cu branzaSe fierbe soia dupa instructiunile de pe ambalaj si se scurge bine de tot. Ciupercile se scurg si ele bine(daca sunt din...
Pateuri cu soia si ciuperciUntul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Apoi se pune si brinzica, si cind si...
Pateuri, aperitive rapideAceasta reteta de pateuri cu urda este foarte usor de facut, iar umplutura poate fi adaptata dupa preferintele voastre culinare.
Sfoglie toscane, pateuri cu urda dulciAm tapetat cu hartie de copt tava, am asezat prima foaie de aluat, am intepat usor si am asezat sunca taiata bucatele. Am ras...
Pateuri rapide cu sunca si crema de branzaAm calit spanacul cu ceapa verde si usturoi. Cand a fost rece am amestecat cu nitel ou, urda(ricotta) si gris. Am intins...
Pateuri cu ricotta si spanacPrepararea aluatului: Intr-un bol, se pune faina, drojdia, sarea, zaharul, si untul, si se amesteca toate. Se dauga ouale...
Pateuri gourmet cu prosciuttoCiupercile date prin masina de tocat se calesc impreuna cu ceapa si patrunjelul. Se adauga un praf de faina, iar dupa calire...
Pateuri cu ciuperciDin 1/3 parti osanza, faina, oua, sare, vin se face o coca mai moale. Se framanta bine si se intinde o foaie de grosimea unui...
Pateuri cu osanzaSe intinde o foaie subtire din aluat de unt, se taie cu o forma mici ronduri. Se uda usor cu apa si se pune cate o bucatica...
Pateuri cu ficatSe face un aluat frantuzesc din care se intinde o foaie potrivit de subtire. Se da prin masina 1/2 kg. de carne si se...
Pateuri cu carneDin aluatul frantuzesc se intinde o foaie groasa de ½ cm, se taie rotunduri cu un pahar de vin si se suprapun cite doua...
Pateuri cu carneCarnea, bine spalata, se pune la fiert cu apa rece. Se spumeaza, se adauga zarzavatul curatat si taiat in patru, ienibaharul...
Supa cu pateuri cu carneSe presara faina pe suprafata de lucru. Se pun foi de placinta pina se obtine o grosime de 1-1,5 cm. Se taie in 12 patrate....
Pateuri cu brinza