pateuri-cu-branza-si-cascaval

Cornulete cu rahat, ca la mama acasa
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Cornulete cu rahat, ca la mama acasa

Cornuletele cu rahat sunt un simbol al meselor de sarbatoare. Aceasta reteta are un aluat cu care se lucreaza foarte usor, si...

Cornulete cu rahat, ca la mama acasa
Mini pateuri cu sunca si cascaval
Aperitive cu carne

Mini pateuri cu sunca si cascaval

Mini pateuri cu sunca si cascaval este o reteta de aperitive delicioase. Gustarile cu sunca si cascaval sunt bune si de pus...

Mini pateuri cu sunca si cascaval
Pateuri cu miez de lapte
Preparate sarate

Pateuri cu miez de lapte

Azi iti voi arata cum sa pregatesti o bunatate de pateuri cu branza Miez de lapte. Este o reteta rapida de aperitive cu...

Pateuri cu miez de lapte
Pateuri marocane cu migdale (Briouat)
Prajituri

Pateuri marocane cu migdale (Briouat)

Trigoanele marocane cu umplutura de migdale sunt niste pateuri mici, parfumate cu sirop de miere, portocale si apa de trandafir.

Pateuri marocane cu migdale (Briouat)
Pateuri cu ciuperci
Aperitive cu ciuperci

Pateuri cu ciuperci

Pateurile cu ciuperci se prepara rapid si pot fi servite ca si gustari, aperitive, dar pot fi puse cu succes la pachet!

Pateuri cu ciuperci
Pateuri cu praz si branza de burduf
Aperitive cu branza

Pateuri cu praz si branza de burduf

Pateurile cu praz si branza de burduf sunt ideale pentru situatiile cand se anunta musafiri in scurt timp si nu aveti idee ce...

Pateuri cu praz si branza de burduf
Pateuri cu diferite umpluturi
Aperitive cu ciuperci

Pateuri cu diferite umpluturi

Aceasta reteta de pateuri poate fi folosita atat pentru gustari dulci cat si pentru aperitive sarate. Si daca nu credeai ca...

Pateuri cu diferite umpluturi
Aluaturi

Haiosuri

Haiosurile le putem prepara cu gem, nuca, mere, mac sau putem face saleuri sau pateuri.

Haiosuri
Aperitive cu carne

Pateuri cu cabanos

Pateurile cu cabanos sunt delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive se face un aluat din 800 g smantana, 1 l de apa...

Pateuri cu cabanos
Aluaturi

Pateuri gustoase cu branza

Pateurile gustoase cu branza sunt mancaruri cu branza delicioase ce pot fi servite ca si aperitiv. Aluatul se intinde cu...

Pateuri gustoase cu branza
Aperitive cu branza

Pateuri cu branza de oi

Pentru a prepara pateuri cu branza de oi avem nevoie de untura, faina, oua, branza si condimente. Se amesteca bine 400 g...

Pateuri cu branza de oi
Aluaturi

Pateuri delicioase cu branza

Aluatul pentru pateurile delicioase cu branza se face la fel ca pentru pateurile cu carne. Umplutura de branza se face ca la...

Pateuri delicioase cu branza
Aluaturi

Pateuri cu carne din aluat frantuzesc

Pentru pateurile cu carne din aluat frantuzesc se face un aluat frantuzesc din care se intinde o foaie potrivit de subtire....

Pateuri cu carne din aluat frantuzesc
Pateuri cu spanac
Aperitive cu legume

Pateuri cu spanac

Pateurile cu spanac sunt delicioase ca si gustare sau ca si aperitiv. Pentru aceasta reteta trebuie sa faceti prima data...

Pateuri cu spanac
Aperitive cu carne

Pateuri surpriza

Pateurile surpriza se pot pregati la micul dejun. Ingredientele pentru pateuri sunt: foietaj, sunca, porumb.

Pateuri surpriza
Pateuri spirala
Preparate sarate

Pateuri spirala

Pateurile spirala se fac foarte simplu din aluat de foietaj si diferite seminte. puteti folosi seminte de chimen, seminte de...

Pateuri spirala
Aluaturi

Aluat pentru cornulete, pateuri sau tarte

Un aluat pentru cornulete, pateuri sau tarte poate fi realizat cu ingredientele: caimac, unt, faina, sare.

Aluat pentru cornulete, pateuri sau tarte
Aluaturi

Aluat pentru pateuri

Faina se amesteca impreuna cu apa, sarea, otetul si a zecea parte din cantitatea de unt. Se framanta totul bine, apoi se...

Aluat pentru pateuri
Aperitive cu branza

Pateuri cu branza telemea

Daca vrei sa pregatesti pateuri cu branza delicioase, alege aceasta reteta. Pentru a prepara aceste aperitive delicioase,...

Pateuri cu branza telemea
Preparate sarate

Pateuri cu branza si cascaval

Aceste pateuri cu branza si cascaval sunt excelente. Pentru prepararea acestei retete avem nevoie de faina, branza, cascaval,...

Pateuri cu branza si cascaval
Preparate sarate

Pateuri cu ciuperci

Faina se amesteca cu smantana si jumatate din cantitatea de margarina topita. Se adauga un praf de sare, ouale intregi si se...

Pateuri cu ciuperci
Preparate sarate

Pateuri cu branza si smantana

De pe o masa festiva nu pot lipsi pateurile. Aceasta reteta de pateuri cu branza este delicioasa.

Pateuri cu branza si smantana
Preparate sarate

Pateuri cu branza in amestec

Poti pregati repede pateuri cu branza, daca folosesti aluat de foietaj. Aceasta reteta este excelenta.

Pateuri cu branza in amestec
Pateuri cu ciuperci
Aperitive cu ciuperci

Pateuri cu ciuperci

Preparam mai intai umplutura de ciuperci: spalam bine ciupercile si le tocam cat mai marunt. Punem intr-o craticioara untul...

Pateuri cu ciuperci
Preparate dulci

Pateuri cu crema de vanilie

Se prepara un foietaj din unt, otet, sare si faina. Se prepara apoi crema. Se pun laptele la fiert impreuna cu zaharul, faina...

Pateuri cu crema de vanilie
Preparate sarate

Pateuri cu branza sarata

Daca astepti musafiri si vrei sa pui pe masa aperitive delicioase, pregateste pateuri cu branza sarata. Daca folosesti aluat...

Pateuri cu branza sarata
Preparate sarate

Umplutura de ciuperci pentru pateuri

Se spala ciupercile, dupa care se toaca si se inabusa in unt impreuna cu o ceapa tocata marunt. Separat, intr-o tigaie se...

Umplutura de ciuperci pentru pateuri
Preparate sarate

Umplutura de carne pentru pateuri

Carnea impreuna cu painea se toaca in masina de tocat. Separat, se toaca foarte marunt ceapa si se amesteca apoi cu carnea....

Umplutura de carne pentru pateuri
Preparate sarate

Umplutura de varza pentru pateuri si placinte

Varza se curata de frunzele vestejite. Se taie apoi foarte subtire, se sareaza si se lasa sa stea asa aproximativ 10 minute....

Umplutura de varza pentru pateuri si placinte
Aluaturi

Aluat pentru pateuri

Faina se amesteca pe o planseta cu galbenusurile, cu untul moale, sarea si osanza. Se adauga apa in timpul framantarii,...

Aluat pentru pateuri
Aluaturi

Aluat pentru pateuri

Se amesteca toate ingredientele, iar aluatul rezultat se framanta foarte bine. Se lasa de seara si pana a doua zi dimineata...

Aluat pentru pateuri
Aluaturi

Aluat pentru pateuri

Din ingredientele enumerate, inafara de unt, se framanta un aluat. Se lasa sa se odihneasca aproximativ doua minute, apoi se...

Aluat pentru pateuri
Aluaturi

Aluat pentru rulade si pateuri

Pentru pateuri se amesteca faina, smantana, 60 gr unt si sarea si se prepara o coca. Restul de unt se foloseste la ungerea...

Aluat pentru rulade si pateuri
Preparate sarate

Pateuri de cartofi cu branza

Se fierb cartofii in coaja, se curata, se dau prin masina de tocat si se amesteca cu faina, ouale batute, 50 gr unt si putina...

Pateuri de cartofi cu branza
Aperitive cu legume

Pateuri cu cartofi

Fierbe cartofii in coaja. Cand sunt gata, curatati-i si pasati-i impreuna cu cele trei oua, condimentele, verdeata si sarea....

Pateuri cu cartofi
Pateuri cu ciocolata si alune
Aluaturi

Pateuri cu ciocolata si alune

Taiem foaia de aluat in 12 dreptunghiuri - punem in mijlocul fiecarui dreptunghi cate o bucata de ciocolata - presaram...

Pateuri cu ciocolata si alune
Pateuri gourmet cu prosciutto
Preparate sarate

Pateuri gourmet cu prosciutto

Pregatirea pateurilor incepe cu prepararea aluatului. Intr-un bol, se pune faina, drojdia, sarea, zaharul, si untul, si se...

Pateuri gourmet cu prosciutto
Preparate sarate

Pateuri cu branza

Aceasta reteta este foarte delicioasa si se pregateste repede. Pentru a prepara pateuri cu branza avem nevoie de branza, oua,...

Pateuri cu branza
Pateuri cu soia si ciuperci
Aperitive cu ciuperci

Pateuri cu soia si ciuperci

Se fierbe soia dupa instructiunile de pe ambalaj si se scurge bine de tot. Ciupercile se scurg si ele bine(daca sunt din...

Pateuri cu soia si ciuperci
Pateuri, aperitive rapide
Preparate sarate

Pateuri, aperitive rapide

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Apoi se pune si brinzica, si cind si...

Pateuri, aperitive rapide
Sfoglie toscane, pateuri cu urda dulci
Preparate dulci

Sfoglie toscane, pateuri cu urda dulci

Aceasta reteta de pateuri cu urda este foarte usor de facut, iar umplutura poate fi adaptata dupa preferintele voastre culinare.

Sfoglie toscane, pateuri cu urda dulci
Pateuri rapide cu sunca si crema de branza
Preparate sarate

Pateuri rapide cu sunca si crema de branza

Am tapetat cu hartie de copt tava, am asezat prima foaie de aluat, am intepat usor si am asezat sunca taiata bucatele. Am ras...

Pateuri rapide cu sunca si crema de branza
Pateuri cu ricotta si spanac
Preparate sarate

Pateuri cu ricotta si spanac

Am calit spanacul cu ceapa verde si usturoi. Cand a fost rece am amestecat cu nitel ou, urda(ricotta) si gris. Am intins...

Pateuri cu ricotta si spanac
Pateuri gourmet cu prosciutto
Preparate sarate

Pateuri gourmet cu prosciutto

Prepararea aluatului: Intr-un bol, se pune faina, drojdia, sarea, zaharul, si untul, si se amesteca toate. Se dauga ouale...

Pateuri gourmet cu prosciutto
Aperitive cu ciuperci

Pateuri cu ciuperci

Ciupercile date prin masina de tocat se calesc impreuna cu ceapa si patrunjelul. Se adauga un praf de faina, iar dupa calire...

Pateuri cu ciuperci
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Pateuri cu osanza

Din 1/3 parti osanza, faina, oua, sare, vin se face o coca mai moale. Se framanta bine si se intinde o foaie de grosimea unui...

Pateuri cu osanza
Aperitive cu carne

Pateuri cu ficat

Se intinde o foaie subtire din aluat de unt, se taie cu o forma mici ronduri. Se uda usor cu apa si se pune cate o bucatica...

Pateuri cu ficat
Prajituri

Pateuri cu carne

Se face un aluat frantuzesc din care se intinde o foaie potrivit de subtire. Se da prin masina 1/2 kg. de carne si se...

Pateuri cu carne
Aperitive cu carne

Pateuri cu carne

Din aluatul frantuzesc se intinde o foaie groasa de ½ cm, se taie rotunduri cu un pahar de vin si se suprapun cite doua...

Pateuri cu carne
Supe de carne

Supa cu pateuri cu carne

Carnea, bine spalata, se pune la fiert cu apa rece. Se spumeaza, se adauga zarzavatul curatat si taiat in patru, ienibaharul...

Supa cu pateuri cu carne
Aperitive cu branza

Pateuri cu brinza

Se presara faina pe suprafata de lucru. Se pun foi de placinta pina se obtine o grosime de 1-1,5 cm. Se taie in 12 patrate....

Pateuri cu brinza