Angelica Nistor, ale carei retete le puteti admira pe blogul culinar Angel's Food ne impartaseste experienta sa cu aparatul de vidat FoodSaver. Sa urmarim ce a descoperit Angelica:
Vreau sa va povestesc in cateva cuvinte de ce aparatul de vidat FoodSaver m-a convins cat este de bun si util in bucatarie:
*Pentru ca fiecare ne gândim la un mod cât mai economicos de a păstra alimentele, ei bine, sa știți ca sistemul de vidare FoodSaver face exact acest lucru. Putem cumpăra cand ni se iveste ocazia la oferta o mulțime de alimente, pe care le putem ambala in pungile speciale și ulterior sa le vidam. In acest fel alimentele isi pastreaza prospeţimea de până la 5 ori mai mult timp si noi, pentru o perioada indelungata de timp vom avea ingrediente de baza pe care sa le folosim la mâncărurile noastre.
*Dacă job-ul nostru este solicitant și nu ne ajunge timpul ca sa gătim întotdeauna in fiecare zi, putem găti din timp o cantitate mai mare de mâncare pe care apoi sa o depozitam în pungile sau caserolele FoodSaver și apoi sa o vidam. Trebuie doar sa punem pungile în congelator, iar când avem nevoie de o porție de mâncare rapida, tot ce avem de făcut este sa scoatem o porție vidata de mâncare, sa o decongelam, sa o incalzim și apoi sa o servim. Garantat va avea aceeași prospețime ca și în momentul ambalării, căci de acest lucru are grija FoodSaver care prelungeste cu de 5 ori mai mult timp valabilitatea alimentelor fata de varianta fara vidare si le mentine prospetimea timp indelungat.
*Daca se anunță musafiri și ne gândim la o rețetă mai speciala dar nu avem timp de ea, nu este nicio problema.Cu sistemul de vidare FoodSaver putem în 20 de minute sa vidam carnea împreună cu orice marinata dorim.Acest efect in mod normal il obtinem dupa 12 ore de marinare. Și dacă va întrebați cum se întâmplă acest lucru, sa știți ca prin ambalarea în vid, porii alimentelor se deschid si marinatorul Food Saver poate sa infuzeze rapid cu aroma ingredientelor alimentele. In acest fel, în doar câteva minute în loc de câteva ore, utilizând puterea vidului pentru a introduce marinatele adânc în alimente, o carne pe care dorim sa o marinam este gata in doar cateva minute.
Modalitatea de pregatire este mai mult decat simpla. -asezam in punga speciala FoodSaver carnea impreuna cu ingredientele dorite la marinata...
Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiSnitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...
Snitel de curcanCiorba ardeleneasca este o reteta de ciorba delicioasa cu smantana si ciolan afumat de porc. Este o ciorba deasa cu multe...
Ciorba ardeleneascaDulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...
Dulceata de gutuiSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...
Salam de biscuiţi reţetăUn desert rapid si delicios, care merita incercat.
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)Plăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un...
Placinta cu mereSalata dietetica cu pui fiert, oua fierte, salata verde, telemea de vaca, ardei kapia copt, rosie.
Salata cu oua si puiBucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Comentarii