Angelica Nistor, ale carei retete le puteti admira pe blogul culinar Angel's Food ne impartaseste experienta sa cu aparatul de vidat FoodSaver. Sa urmarim ce a descoperit Angelica:
Vreau sa va povestesc in cateva cuvinte de ce aparatul de vidat FoodSaver m-a convins cat este de bun si util in bucatarie:
*Pentru ca fiecare ne gândim la un mod cât mai economicos de a păstra alimentele, ei bine, sa știți ca sistemul de vidare FoodSaver face exact acest lucru. Putem cumpăra cand ni se iveste ocazia la oferta o mulțime de alimente, pe care le putem ambala in pungile speciale și ulterior sa le vidam. In acest fel alimentele isi pastreaza prospeţimea de până la 5 ori mai mult timp si noi, pentru o perioada indelungata de timp vom avea ingrediente de baza pe care sa le folosim la mâncărurile noastre.
*Dacă job-ul nostru este solicitant și nu ne ajunge timpul ca sa gătim întotdeauna in fiecare zi, putem găti din timp o cantitate mai mare de mâncare pe care apoi sa o depozitam în pungile sau caserolele FoodSaver și apoi sa o vidam. Trebuie doar sa punem pungile în congelator, iar când avem nevoie de o porție de mâncare rapida, tot ce avem de făcut este sa scoatem o porție vidata de mâncare, sa o decongelam, sa o incalzim și apoi sa o servim. Garantat va avea aceeași prospețime ca și în momentul ambalării, căci de acest lucru are grija FoodSaver care prelungeste cu de 5 ori mai mult timp valabilitatea alimentelor fata de varianta fara vidare si le mentine prospetimea timp indelungat.
*Daca se anunță musafiri și ne gândim la o rețetă mai speciala dar nu avem timp de ea, nu este nicio problema.Cu sistemul de vidare FoodSaver putem în 20 de minute sa vidam carnea împreună cu orice marinata dorim.Acest efect in mod normal il obtinem dupa 12 ore de marinare. Și dacă va întrebați cum se întâmplă acest lucru, sa știți ca prin ambalarea în vid, porii alimentelor se deschid si marinatorul Food Saver poate sa infuzeze rapid cu aroma ingredientelor alimentele. In acest fel, în doar câteva minute în loc de câteva ore, utilizând puterea vidului pentru a introduce marinatele adânc în alimente, o carne pe care dorim sa o marinam este gata in doar cateva minute.
Modalitatea de pregatire este mai mult decat simpla. -asezam in punga speciala FoodSaver carnea impreuna cu ingredientele dorite la marinata...
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii