Angelica Nistor, ale carei retete le puteti admira pe blogul culinar Angel's Food revine cu impresii despre experienta utilizarii aparatului de vidat FoodSaver:
Daca va puneti aceasta intrebare eu va raspund cu toata increderea ca este foarte usor de folosit! Modalitatea de vidare este extrem de simpla si eficienta.
In doar in cativa pasi si cu minim de efort putea ambala si vida alimente, sau produse.
Acest procedeu de vidare Food Saver prelungeste cu de 5 ori mai mult timp valabilitatea alimentelor fata de varianta fara vidare si le mentine prospetimea pentru timp indelungat.
*** Cum procedam?
Pentru inceput tot ce trebuie sa facem este să introducem punga în aparat și să fixam capacul, sau furtunul în accesoriile dedicate.Doar prin apăsarea unui buton aparatul videază și sigilează alimentele în mod automat, rapid și igienic.
Vedeti? Ce v-am spus?Modul de folosire este foarte simplu.
Daca ar fi o o luam pe pasi trebuie doar atat:
Sa conectam aparatul la o sursa de energie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii