Trei reţete de sandwich-uri create cu pâine de la Paul de Cristina Mazilu, în cadrul „Bread Artists″

Trei reţete de sandwich-uri create cu pâine de la Paul de Cristina Mazilu, în cadrul „Bread Artists″

„În cadrul proiectului Bread Artists, iniţiat cu Cristina Mazilu, am ales să transmitem consumatorilor noștri că din pâine se pot face feluri de mâncare spectaculoase, uşor de pregătit şi consumat. Cele trei propuneri de reţete de sandwich-uri create de Cristina cu painile de la Paul pot fi preparate rapid, acasă, pentru a fi consumate atât dimineaţa, cât şi în timpul zilei ca o gustare sățioasă”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România. „De cele mai multe ori, sandwich-urile sunt feluri de mâncare aflate într-o zonă banală sau chiar plictisitoare. Noi am încercat să le facem interesante, să folosim ingredientele creativ, în combinații inedite, ajutându-ne de texturi, condimente și un strop de imaginație”, a declarat Cristina Mazilu, autoarea Mazilique.ro. În cadrul evenimentului „Bread Artists”, fiecare participant a pus în valoare pâinea de la Paul într-o rețetă proprie de sandwich, pregătită pe loc. Preparatele au fost create cu Le pain complet - pâine cu miez dens şi de culoare închisă, perfectă la micul dejun, uşor prăjită şi unsă cu unt; Le pain platine - pâine ideală pentru toast-uri cu şuncă afumată, jambon sau alte delicatese, care se păstrează foarte bine şi poate însoţi toate mesele unei zile, de la mic dejun la cină; Le pain 6 cereales - paine din făină de grâu, secară, ovăz, porumb, semințe de in, grâu, orz, ovăz, susan și porumb, care merge foarte bine cu aperitive, brânzeturi și carne. Cei mai talentați „Bread Artists”, câștigătorii locurilor 1, 2 și 3 în cadrul evenimentului, au creat următoarele sandwich-uri: Locul 1 - sandwich-ul botezat „Somon din țările calde”, realizat cu somon afumat, roșii uscate, frunze de valeriană și sos de muștar cu curry și cocos; Locul 2 – sandwich-ul „Proteina năzdrăvană”, care a combinat brânză de caju, bresaola, nuci și felii de măr Locul 3 - sandwich-ul denumit „33”, cu chutney de mango, brânză brie, parmezan, roșii uscate, castraveți și salată rucola. Pentru mai multe detalii despre pâinile de la Paul, urmăriți pagina de Facebook a Paul România.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Prajitura "polara"
1
Prajituri

Prajitura "polara"

Prajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...

Prajitura "polara"
Pui fraged cu ciuperci si zuchini
2
Mancaruri cu carne

Pui fraged cu ciuperci si zuchini

delicios

Pui fraged cu ciuperci si zuchini
Ghiveci calugaresc de vinete
3
Mancaruri cu legume

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Ciorba de loboda cu omleta
4
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
5
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Parteneri
Omleta cu ciuperci fripte
Bucataras.RO

Omleta cu ciuperci fripte

Cu riscul de a imi sari in cap Madame impotriva prajelilor, am pregatit pentru BBk o omleta coapta, cu ciupercute, tare buna....

Omleta cu ciuperci fripte
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce