Alege preparatele din fructe de mare și adu savoarea vacanţei mediteraneene chiar la tine acasă. Impresionează-ți invitații cu un aperitiv select alcătuit din inele de creveţi cu sos (24,99 lei), creveţi uriaşi (69,99 lei), file de somon (34,99 lei), cocktail de fructe de mare (14,99 lei) sau creveţi în panadă crocantă, cu sos chili (17,99 lei). Alături de acestea, poţi aşeza pe masă o selecţie de antreuri fine precum pasta de anghinare (6,49 lei), aperitiv de vinete cu roşii (3,99 lei), pasta de ardei picantă (3,99 lei) sau ardei iuţi măcinaţi, în ulei de măsline (6,99 lei). Pentru felul principal, transformă în vedetă a festinului culinar homarul întreg fiert (34,99 lei) asezonat cu gustoasele sosuri cu vin (4,99 lei) sau acompaniat de cartofii gratinaţi (9,99 lei). Completează meniul cu variantele delicioase de paste şi sosuri: paste cu condimente (9,99 lei), tagliatelle (8,99 lei), fusilloni (6,49 lei), sos de roşii pentru paste (7,99 lei), sos de muştar (3,99 lei) sau sos Pesto (6,99 lei). Meniul de Paşte îşi dezvăluie rafinamentul prin asocierea diverselor vinuri cu preparatele culinare. Serveşte minunatul file din piept de raţă cu umplutură de castane şi merişoare (34,99 lei) cu o sticlă de Château Les Clottiers Blaye A.O.C Côtes de Bordeaux (29,99 lei) , fileul de somon în aluat (24,99 lei) cu un vin alb sec, Chablis A.O.P. Chablis / Borgogne (49,99 lei) sau alege să asociezi preparatele tale cu selecţia de vinuri Bordeaux (59,99 lei). Deliciile inconfundabile ale mesei vor fi cu siguranță deserturile Deluxe. Prăjitura cu brânză şi ciocolată sau brânză şi lămâie (29,99 lei), deserturile cu căpşune sau ciocolată (19,99 lei), tortul de îngheţată (9,99 lei), tortul cu fructe (39,99 lei) sunt doar câteva dintre produsele dulci care îţi vor completa incredibila experienţă culinară Deluxe. La finalul mesei, domnii se vor putea delecta cu un pahar de whiskey Bourbon (49,99 lei), iar doamnele vor putea savura un sorbet cu Marc de Cava (14.99 lei) sau selecţia de praline umplute (12,99 lei). La Lidl au sosit deliciile primăverii! Pentru mesele de Paşte alege preparatele inedite gama Deluxe pentru experienţe culinare desăvârşite.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCu riscul de a imi sari in cap Madame impotriva prajelilor, am pregatit pentru BBk o omleta coapta, cu ciupercute, tare buna....
Omleta cu ciuperci fripteReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii