Editia de primavara a GoodWine se bucura inca odata de o participare de exceptie, practic cea mai numeroasa din peisajul evenimentelor de profil organizate in Bucuresti si in tara. Din cei peste 30 de expozanti, producatorii romani, straini, importatorii si distribuitorii, vor aduce in fata vizitatorilor circa 500 de vinuri, din care peste 100 vor fi prezentate in premiera vizitatorilor din Bucuresti. Printre participanti, nume de referinta si de excelenta in industria vinicola romaneasca, dar si nou intrati pe aceasta piata sunt: Cotnari, Casa de Vinuri Cotnari, Jidvei, Crama Oprisor, SERVE, Vinarte, Cramele Rotenberg, Senator Wine, Domeniile Samburesti, Cramele Recas, Domeniile Ostrov, Vinicola Averesti, AMB Wine, Domeniile Vanju Mare, Speed Husi, Budureasca, Vincon, Gramma Wines, Asociatia Producatorilor din Dragasani (Agricola Stirbey, Avincis, Via Sandu), METRO Romania, Michel Torino (Argentina), Vylyan (Ungaria), Schlumberger (Austria), Edoardo Miroglio (Bulgaria), Tenuta Carreta (Italia), Garling Selection (Republica Moldova), Cricova Romania (selectii de vinuri si spumante din Republica Moldova). Accesoriile dedicate vinului vor fi reprezentate de trei companii din tara si din strainatate – ITU Refrigeration, Climadiff, Cheia Vinului si editura House of Guides. Showurile gastronomice ce se vor desfasura pe parcursul celor trei zile ale evenimentului vor aduce in fata vizitatorilor preparate ale gastronomiei de lux, fiind profesionist asociate cu vinurile expozantilor de catre membrii Asociatiei Somelierilor din Romania. Master of Ceremony pe toata durata GoodWine este cunoscutul critic, realizator de emisiuni dedicate vinului si reprezentantul Romaniei al OIV, Catalin Paduraru. Gurmanzii se vor putea delecta, nu numai cu produsele preparate in cadrul showurilor gastronomice, dar si cu preparate din trufe disponibile la standul Truffex, branzeturile Raraul, Napolact si mezelurile traditionale oferite de compania Angst. De asemenea, branzeturile maturate si mezelurile crud-uscate din Italia sunt oferite pentru degustari de catre compania Nordic Impex. Echipamentele profesionale pentru pregatirea preparatelor culinare din cadrul show-urilor gastronomice sunt asigurate de Conti Grup. Aqua Carpatica va oferi apa plata si minerala. Pentru a mentine adrenalina la niveluri ridicate, cafeaua premium Bristot sta la dispozitia tuturor, gratis, pe toata durata desfasurarii GoodWine.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii