Reinert premiază familiile inimoase în bucătărie!

Reinert premiază familiile inimoase în bucătărie!

Reinert România sărbătorește pe 3 Mai 2015 opt ani de la lansarea oficială în România, prilej cu care dă startul unei noi campanii promoționale dedicate consumatorilor finali. Campania, intitulată generic "Familii inimoase în bucătărie", se desfășoară în perioada 3 Mai - 26 Iulie 2015, la nivel național, și a fost gândită pentru a răsplăti consumatorii fideli brandului Reinert. Pe durata campaniei sunt puse în joc 100 de premii constând în electrocasnice pentru bucătărie (3 espressoare Krups Espresseria (unul/lună), 12 maşini de făcut pâine Philips (una/săptămână), 85 sandwich makere Philips (unul/zi)), la care se adaugă marele premiu de „10.000 LEI pentru cele mai inimoase idei". Există şi o componentă de premii „garantate" pentru primii 50 de participanţi, precum şi o serie de titluri onorifice pentru „cele mai inimoase familii în bucătărie" acordate săptămânal familiilor care înscriu cele mai multe inimioare în competiţie. Toate detaliile legate de mecanismul şi regulamentul promoţiei „Familii inimoase în bucătărie" sunt disponibile pe http://www.promotiilereinert.ro/. În cadrul campaniei vor participa toate produsele brand Reinert disponibile la raftul cu autoservire din cadrul marilor rețele de magazine. Produsele participante vor avea aplicată pe ambalaj eticheta cu însemnele promoției în interiorul căreia se va afla un cod unic de participare, ce odată înscris pe platforma  http://www.promotiilereinert.ro/ oferă participanților o șansă la câștig. Printre produsele participante la campanie se regăsesc și două produse lansate recent de Reinert România, ambele din categoria produselor premium,  fiind concepte unice pe piaţa locală: „Pastete cu brânză şi viţă de vie", un produs inovator, ce combină într-o formulă unică gustul de carne cu cel de brânză de oaie (tip ricotta) şi aroma frunzei de viţă de vie; „Salam Parmesali" ce vine cu noutatea învelişului de parmezan, care dă savoare şi un gust deosebit produsului.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Prajitura "polara"
1
Prajituri

Prajitura "polara"

Prajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...

Prajitura "polara"
Pui fraged cu ciuperci si zuchini
2
Mancaruri cu carne

Pui fraged cu ciuperci si zuchini

delicios

Pui fraged cu ciuperci si zuchini
Ghiveci calugaresc de vinete
3
Mancaruri cu legume

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Ciorba de loboda cu omleta
4
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
5
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Parteneri
Omleta cu ciuperci fripte
Bucataras.RO

Omleta cu ciuperci fripte

Cu riscul de a imi sari in cap Madame impotriva prajelilor, am pregatit pentru BBk o omleta coapta, cu ciupercute, tare buna....

Omleta cu ciuperci fripte
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce