Primele declaratii ale noilor jurati MasterChef Romania - cum trebuie sa fie concurentii ca sa castige

Pro Tv si-a lansat grila de toamna, iar printre emisiunile prezentate noul sezon MasterChef a fost prezentat cu un juriu nou nout, dar cu premiera abia in primavara lui 2017.


Cei trei noi membri sunt urmatorii:


Razvan Exarhu, cel care a mai realizat si emisiunea culinara Romania delicioasa la TVR 2 si fostul proprietar al restaurantului Escargot, va fi unul dintre cei 3 jurati.


Chef Samuel este unul din cei mai apreciati bucatari din Bucuresti. Acesta a petrecut un an jumate in bucataria unui restaurant cu stele Michelin din Paris si apoi a ales sa se mute in Romania. Aici, il gasesti in bucataria restaurantului Loft.


Liviu Popescu are 37 de ani si se aflat in primii 10 cei mai admirati manageri din Romania. Noul jurat Master Chef este manager partener al LeClub, una dintre cele mai apreciate locatii din Romania, si partener in cadrul lantului Fratelli.




Razvan Fodor va ramane prezentatorul emisiunii. 


Primele declaratii ale membrilor juriului au fost despre asteptarile pe care le au de la participanti si ce anume vor urmari la fiecare dintre concurenti. Bineinteles, a fost vorba doar de indicii subtile:


Razvan Exarhu: "Incercam sa descoperim excelenta in oamenii care vin in fata noastra."


Liviu Popescu: "Mie-mi plac persoanele care sunt talentate si care-si doresc sa devina mai bune." 


Chef Samuel: "La mine conteaza tot. Concurentii trebuie sa fie tot timpul onesti cu noi si o sa vrem mai mult de la ei tot timpul."


Sursa articol si foto: masterchef.protv.ro 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Desert prajitura cu capsuni
1
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Prajitura cu cirese
2
Prajituri

Prajitura cu cirese

O prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!

Prajitura cu cirese
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
3
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Supa rece de capsuni cu crochete de branza
4
Dulciuri

Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...

Supa rece de capsuni cu crochete de branza
Prajitura foaie peste foaie
5
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia