Pro Tv si-a lansat grila de toamna, iar printre emisiunile prezentate noul sezon MasterChef a fost prezentat cu un juriu nou nout, dar cu premiera abia in primavara lui 2017.
Cei trei noi membri sunt urmatorii:
Razvan Exarhu, cel care a mai realizat si emisiunea culinara Romania delicioasa la TVR 2 si fostul proprietar al restaurantului Escargot, va fi unul dintre cei 3 jurati.
Chef Samuel este unul din cei mai apreciati bucatari din Bucuresti. Acesta a petrecut un an jumate in bucataria unui restaurant cu stele Michelin din Paris si apoi a ales sa se mute in Romania. Aici, il gasesti in bucataria restaurantului Loft.
Liviu Popescu are 37 de ani si se aflat in primii 10 cei mai admirati manageri din Romania. Noul jurat Master Chef este manager partener al LeClub, una dintre cele mai apreciate locatii din Romania, si partener in cadrul lantului Fratelli.
Razvan Fodor va ramane prezentatorul emisiunii.
Primele declaratii ale membrilor juriului au fost despre asteptarile pe care le au de la participanti si ce anume vor urmari la fiecare dintre concurenti. Bineinteles, a fost vorba doar de indicii subtile:
Razvan Exarhu: "Incercam sa descoperim excelenta in oamenii care vin in fata noastra."
Liviu Popescu: "Mie-mi plac persoanele care sunt talentate si care-si doresc sa devina mai bune."
Chef Samuel: "La mine conteaza tot. Concurentii trebuie sa fie tot timpul onesti cu noi si o sa vrem mai mult de la ei tot timpul."
Sursa articol si foto: masterchef.protv.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii