Gastronomie cu economie Din 20 februarie, de luni – vineri, de la ora 21:20 Bucătarii Allegra McEvedy și Paul Merrett își propun să ne arate că o criză economică nu trebuie să atragă după sine sacrificii gastronomice, învățând șase familii cum să gătească mese delicioase cu un buget restrâns. În fiecare episod, Allegra și Paul se alătură unei familii, pe care o vor ajuta să mănânce mai bine și mai ieftin. Misiunea lor este să schimbe în întregime modul în care oamenii abordează mâncarea - cum o cumpără, cum o gătesc, cum o păstrează, cât risipesc și, în cele din urmă, să le arate că își pot reduce cheltuielile fără să renunţe la mesele savuroase din fiecare zi. Viață de fermier Din 22 februarie, de luni – vineri, de la ora 17:00 V-ați săturat de rutina de la birou și de alergătura din fiecare zi? V-ar plăcea să evadați într-un minunat peisaj rural? În acest concurs televizat, nouă cupluri își pun la încercare abilitățile de fermier pentru a câștiga un premiu senzațional: ocazia de a-și conduce, timp de un an, propria fermă. Împreună, cuplurile fac față unor provocări descurajante, de la transportul oilor la măcelărie şi până la creșterea animalelor şi fabricarea și comercializarea propriilor produse. Veți vedea mult bălegar, mult noroi și veți asista la multe incidente neplăcute, pe măsură ce cuplurile află cât de greu este să conduci o fermă de succes. Oare cine va fi desemnat cel mai bun fermier? Reţetele lumii Din 25 februarie, de luni pana vineri, de la ora 20:00 Acest serial vă prezintă o gamă largă și variată de experiențe culinare internaționale, folosind reţete culese de la restaurante elegante cu stele Michelin sau de la simplele tarabe de la colțul străzii. Fiecare episod se petrece într-un loc diferit și vă prezintă oamenii și locurile prin prisma a ceea ce se mănâncă acolo. Nici Wickes strânge reţete minunate şi apoi revine în bucătăria sa de acasă pentru a le pune în practică. Telespectatorii sunt purtați într-un tur culinar al lumii pe care îl vor urmări cu plăcere datorită lui Nici, mereu îndrăzneață și antrenantă.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii