60 de copii de la Centrul de Zi “Casa Florian” al Fundaţiei JOYO, din sectorul 6 al Capitalei, au avut parte de o mare bucurie ieri, 13 mai, atunci când au fost vizitaţi de mai mulţi reprezentanţi ai companiei croate Podravka. Nu a fost o vizită scurtă, ci una în care oaspeţii au petrecut trei ore alături de gazdele lor. Echipa Podravka a fost condusă de managerul general al companiei, Sasa Greguric, iar invitatul special a fost Diana Luca, bloggerul oficial Vegeta, care a primit această titulatură în luna martie. Alături de copii s-a aflat şi un bucătar profesionist care, împreună cu Diana şi un grup de voluntari, le-au oferit copiiilor o experiență culinară unică și memorabilă. Aceştia au pregătit masa alături de invitaţii lor şi au realizat că gătitul înseamnă momente, nu doar reţete. Evenimentul a avut loc într-un cadru relaxant de socializare, iar copiii au fost încântaţi să înveţe câteva trucuri de la maestrul bucătar. Cea mai mare agitaţie a fost în jurul grătarului din curte, unde bucătarul le-a arătat copiilor secretele unei fripturi făcute ca la carte, de pe care, bineînţeles, nu lipseşte Vegeta Twist pentru Grill şi Vegeta Twist pentru Pui. Copiii au învăţat, de asemenea, să prepare bruschete, tortilla cu sardine, salată de ton şi cartofi (peste care au adăugat produsele Vegeta Twist pentru salată şi Vegeta Twist pentru cartofi). „Am fost impresionaţi de modul în care copiii au reacţionat când i-am invitat să pregătească masa alături de noi. S-au bucurat foarte tare de această experienţă, iar exuberanţa şi inocenţa lor ne-au făcut şi pe noi să ne simţim perfect”, a spus Sasa Greguric. Managerul general al companiei Podravka România a continuat: “Astfel de evenimente fac parte din ADN-ul acestei companii. Ne simţim responsabili să le oferim un strop de fericire celor care au avut mai puţin noroc în viaţă. Este modul nostru de a spune că ne pasă de societatea în care trăim şi că ne dorim să o vedem schimbată în bine în fiecare zi.” Acesta a fost doar primul dintr-o serie de evenimente de responsabilizare socială (CSR) pe care compania Podravka le are în plan în acest an.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"M-am inspirat putin de la Bya pentru reteta. Au fost minunate!
Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumbReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii