Poate ca ati auzit de serialul Hannibal difuzat in fiecare luni de la 22:00 de AXN si poate ca il si urmariti, asa ca mine :). Hugh Dancy il interpreteaza pe Will Graham, un psiholog criminalist genial si perseverent, care este capabil sa reconstruiasca in minte gandurile si metodele infioratoare ale celor mai cautati criminali in serie ai agentiei americane. In urma unui caz tulburator este indrumat de catre seful sau, Jack Crawford (Laurence J. Fishburne) catre ajutor psihiatric. Astfel Will ajunge sa fie incredintat unuia dintre cei mai respectati psihiatri, doctorul Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen). Ceea ce nu stie Will este faptul ca ca exista un motiv pentru care Dr. Lecter intelege cu atata intuitie si perspicacitate lumea crimelor si a psihopatilor care le comit. Mai mult decat atat "autopsia de azi este pranzul de maine" :). Dar cum este pregatita masa lui Hannibal? M-am tot intrebat ce se serveste pe masa lui Hannibal, ce si cum gateste celebru bucatar-canibal a carui deviza este "Mananca-i pe cei fara maniere", ce se ascunde de fapt in spatele farfuriilor impecabile. Pentru ca totul sa arate atat de apetisant si stilat, regizorul a apelat la 2 maestri in materie de arta culinara care si-au pus ideile creatoare si priceperea "in scena" iar rezultatele au fost cel putin uimitoare! Cea care a fost responsabila cu pregatirea mesei pentru cel mai cunoscut canibal din istorie este Janice Poon. Ea a primit rolul de "Food Stylist" si pe toata durata filmarii primului sezon a pus in opera adevarate ospete pentru rafinatul si stilatul Hannibal. Pe blogul sau puteti vedea imagini si explicatii despre cum a fost hranit Hannibal si invitatii sai: http://janicepoonart.blogspot.ro/ Cu toate ca in serial toate festinurile culinare organizate de Hannibal par a fi din carne de om, in realitate Janice foloseste organe proaspete de porc de la macelarie, pentru ca seamana cel mai bine cu cele umane. Sopressata, carnatii italieni au fost "dublura" limbii intr-un episod. Serialul Hannibal s-a bucurat de asemenea de prezenta renumitului Jose Andres, pe post de consultant culinar. Numit "bucatar exceptional" de fundatia James Beard in 2011, Jose Andres este un inovator culinar recunoscut la nivel international, un promoter pasionat al felurilor de mancare si a problemei foametei in lume, autor, profesor, personalitate de televiziune, bucatar si detinator al ThinkFoodGroup. De asemenea Jose Andres a ajutat si la punerea in scena a serialului ce il are ca protagonist pe celebrul bucatar. Pasiunea si dedicarea lui in bucatariei au fost transmise lui Hannibal. Puteti urmari serialul Hannibal in fiecare lui de la 22:00 pe AXN. Sursa foto: http://www.axn.ro/
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii