Knorr iti face patru promisiuni

Knorr iti face patru promisiuni

Bucataria mobila a Unilever Food Solutions va ajunge in cinci orase din tara in luna octombrie, ca parte a turneului gastronomic prin care divizia pentru bucatari profesionisti isi prezinta noile sosuri precum si sosurile cu retete imbunatatite. Bucatarii sunt invitati sa le testeze si sa afle cum le pot folosi in diferite tipuri de preparate, pentru a-si incanta consumatorii cu noi gusturi.

Evenimentul “Testeaza-ne!” este primul roadshow de prezentare si degustare de sosuri organizat in Romania de o companie de foodservice si se anunta a fi un spectacol de gust si savoare, cu preparate cu sos, degustari si recomandari de vinuri.

Timp de doua luni, Knorr i-a incurajat pe bucatari, operatori si consumatori sa puna intrebari pe site-ul www.knorrpentrubucatari.ro despre produsele Knorr pentru bucatari, despre ingrediente, gust, procese de productie si agricultura sustenabila care stau la baza produselor Knorr pentru bucatari.

Sustenabilitatea si grija pentru mediu, precum si schimbarile in gusturile consumatorilor (ca urmare a studiilor realizate de Unilever Food Solutions*) sunt motivele pentru care Knorr pentru bucatari a imbunatatit retetele sosurilor si va lansa alte 8 sosuri in cadrul turneului gastronomic.

Urmand cele patru noi promisiuni facute de Knorr pentru bucatari– un gust mai bun, ingrediente mai bune, eficienta mai mare si grija mai mare pentru mediu – Knorr pentru bucatari lanseaza in cinci orase (Ploiesti – 4 octombrie, Sibiu – 11 octombrie, Constanta - 18 octombrie , Oradea – 25 octombrie si Bucuresti – 2 noiembrie) sosuri complet noi, dar si sosuri cu retete optimizate dupa gusturile locale.

Knorr pentru bucatari a lansat 8 sosuri baze complet noi (Fond de peste, Sos de Smantana cu verdeturi, Sos de carne de pasare, Sos de ciuperci, Sos Rantas Alb, Sos fin de branza, Baza pentru sos de friptura, Sos de rosii), dar va prezenta si o parte din sosurile cu retete optimizate: 3 sosuri baze (Sos Chinezesc dulce acrisor, Baza pentru tocana, Baza pentru carne tocata), 4 sosuri de baza (Sos Demi Glace, Sos Brun Spaniol, Sos Olandez, Sos Alb Bechamel), 3 sosuri elaborate (Sos Napoli, Sos Carbonara, Sos Bolognese) si 3 gourmet-sosuri elaborate (Sos Lemon Butter, Sos Piper Verde, Sos Cafe de Paris).

Cateva exemple de folosire a noilor sosuri in preparatele traditionale: sosul baza de tocana este folosit pentru prepararea tocanitei de cartofi cu carne, iahniei de fasole cu carnati, gulasului; sosul baza de rosii este folosit in prepararea ostropelului de pui, pulpei de purcel la tava cu sos de rosii si piure de cartofi; sosul de baza brun spaniol este folosit la tocana de vitel cu sos de vin, la stroganofful de vaca cu spaghete; sosul baza de smantana cu verdeturi este folosit pentru pregatirea cartofilor la cuptor cu sos de smantana si verdeturi; sosul pentru friptura la rulada de purcel cu sos de friptura; sosul de pasare, in pregatirea puiului la cuptor cu usturoi si cimbru si sos de pasare, spune bucatarul Robert Voicu, Chef Executive Unilever Food Solutions.

Pe langa ingredientele mai bune si gustul mai bun al sosurilor noi si al celor cu retete imbunatatite, sosurile testate in turneul gastronomic Knorr aduc o mai mare eficienta in procesul de gatit, ajutandu-i pe bucatari si operatori sa reduca timpii de preparare in cazul mancarurilor pregatite cu sosuri.

Mai multe informatii despre evenimentul „Testeaza-ne!” din cele cinci orase gasiti pe site-ul www.knorrpentrubucatari.ro Imagini de la lansarea din Oradea puteti gasi in albumul foto.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca cu smantana

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Pasca cu smantana
Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de pui reteta video

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Drob de pui reteta video
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de loboda cu omleta
1
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
2
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Cozonac pufos cu aluat oparit
3
Cozonac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Bulgur colorat cu snitele de soia
4
Mancaruri de post

Bulgur colorat cu snitele de soia

O mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!

Bulgur colorat cu snitele de soia
Parteneri
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala