Idei pentru dupa Paste

In primul rand doresc sa va urez Cristos a Inviat! Si sper ca ati avut parte de sarbatori linistite si frumoase alaturi de cei dragi voua.
Astfel, ma gandeam ce anume am putea face cu ouale fierte si vopsite care ne-au ramas... Am cautat idei care sa ne ajute sa revenim la kilogramele de dinainte de Paste si sa folosim, ceea ce cu siguranta, alta data aruncam.
Sa incepem cu salatele care in aceasta perioada sunt la mare cautare si pe care le putem face cu mare usurinta deoarece gasim multe legume in piata. Prima propunere este: Salata de ridichi cu ou
Si pentru cei care doresc sa se "curete" dupa atata carne, ideea este: Salata de legume,verdeturi si maioneza Daca tot ne bucuram de primavara odata cu soarele frumos de afara si de legumele proaspete de prin gradina va invit sa pregatiti o Ciorba de primavara care, su siguranta, va va aduce aminte de vacantele la bunici.
Daca mai aveti din carnea de la Paste, fie ea de miel (dupa cum este traditia) sau pui, curcan, carne pe care ati pregatit-o, intrati AICI pentru idei de a refolosi si a reinventa retete.

Ca sa nu uitam si de dulciurile, din care acum parca am manca si mai multe, ca nu le mai avem pe masa :) (asa se intampla), aici am trecut cateva retete rapide pe care sa le puteti pregati astfel: Cornulete rapide cu gem si nuca Prajitura rapida cu cirese Prajitura cu mere rapida Prajitura zeilor (la aceasta in loc de pandispan incercati si cu bucati de cozonac ramas)
Pofta buna sa aveti si speram ca ideile noastre sa va placa, Adina Ungur

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura foaie peste foaie
1
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
2
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
3
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
4
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
5
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia