Fiecare familie are câteva rețete preferate, care pot transforma zilele obișnuite în zile de sărbătoare. Și atunci când toți ai casei contribuie nerăbdători la bunătățile alese, rezultatul e mai gustos, mai aspectuos și mult mai voios!
Care e deliciul vostru favorit? Pufosul cozonacul cu nucă? Aromatul tort de ciocolată? Pizza de casă? Pâinea proaspăt scoasă din cuptor? Toate aceste minunății ne aduc împreună și contribuie la clipe de neuitat.
În această primăvară, Raftul bunicii ne îndeamnă să petrecem mai mult timp în bucătărie, pregătind delicii colorate și aromate, în ton cu vremea de afară, apelând la comorile din piețe - spanac, leurdă, ștevie, urzici, ceapă și usturoi verzi noi nouțe, căpșuni parfumate și multe alte ingrediente pline de farmecul unui nou început.
Pentru inspirație la gătit, ne-a pregătit și un eBook cu rețete fresh de sezon, o colecție prețioasă de secrete culinare, care ne îndeamnă să pregătim bunătăți savuroase.
Astfel, nu ne mai trebuie decât o făină de calitate, finǎ şi pufoasǎ, fără aditivi sau amelioratori adăugați. O făină pe care să ne bazăm cu încredere pentru aluaturi fine și aerate - baza ideală pentru bucate alese, preparate cu multă dragoste, cum este făina Raftul bunicii.
O găsești la raft în marile lanțuri de hipermarketuri și supermarket-uri, iar dacă o cumperi și înscrii bonul fiscal pe site-ul campaniei până pe 31 mai, poți descărca gratuit eBook-ul cu rețete ”Gătim împreună” și intri în cursă pentru a câștiga pe 3 iunie, prin tragere la sorți, unul dintre cele 100 de coșuri cu bunătăți puse în joc.
Desigur, poți testa făina Raftul bunicii cât mai repede, pentru vedetele mesei de Paști, cozonacii și pasca, nelipsite de pe masa în jurul căreia se va duna toată familia. Dacă ți-a îndeplinit așteptările, recomandă acest brand pe pagina de Facebook Raftul bunicii. Astfel, experiența ta poate fi utilă și pentru alți iubitori ai artei culinare, care se pot decide mai ușor în ceea ce privește cumpărarea acestui produs esential în bucătărie.
Așadar, pentru zilele speciale de primăvară, avem nevoie de ingrediente proaspete, o făină de calitate și inspirație în bucătărie. Iar când toată experiența de a găti împreună cu cei dragi, profitând de generozitatea acestui sezon minunat poate fi încununată cu un premiu special, nu ne mai rămâne decât să ne punem pe treabă.
Spor la pregătit bunătăți de casă și mult succes la concurs!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAspectuoase si bune - atat pot sa zic. Pentru reteta m-am inspirat dintr-o carte.
Briose cu capsuni si arahideReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii