Peste 120 de furnizori renumiţi din 23 de ţări vor expune în aprilie la Braşov, pe o suprafaţă 6.000 mp, cea mai variată gamă de echipamente, ingrediente, ustensile, soluţii şi tehnologii pentru afacerile de profil. Cei peste 20.000 de vizitatori sunt aşteptaţi la GastroPan cu zeci de programe demonstrative şi cu 8 concursuri la carte se întrec 200 de specialişti pentru premii precum Pâinea, Tortul sau Îngheţata Anului 2014. Toate noutăţile din piaţă, concentrate într-un eveniment complet Ofertele expuse la GastroPan Braşov abordează nişe cu potenţial, precum îngheţata artizanală, alimentele funcţionale, gustările rapide sau deserturile inovatoare de cofetărie: brioşe, cheescakes, mini-tarte, macarons etc. Cei mai mulţi expozanţi vor prezenta utilaje şi echipamente eficiente care vă pot ajuta să diversificaţi sortimentele, să reduceţi costurile şi să optimizaţi producţia. Nu vor lipsi însă niciustensilele, ingredientele şi tehnologiile pentru producţia artizanală. Soluţiile prezentate se adresează afacerilor de toate tipurile, de la mici covrigării şipatiserii până la mari laboratoare de cofetărie sau linii industriale pentru producţia pâinii, a fursecurilor ori a pastelor, de la servirea stradală a îngheţatei artizanale şi până la serviciile complete şi complexe ale celor mai mari bucătării profesionale, restaurante sau hoteluri. Program bogat în demonstraţii, concursuri şi seminarii Din programul expoziţiei GastroPan nu vor lipsi demonstraţiile susţinute de renumiţi maeştrii brutari, cofetari şi bucătari, cele opt categorii de concurs având ca scop promovarea meseriilor de brutar, cofetar şi bucătar, sau Simpozionul anual al Asociaţiei Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie (ASMP), cu tema „Tradiţiile de Paști în industria de morărit şi panificaţie”. La Zona Demo GastroPan vizitatorii vor experimenta metode inedite de decorare a torturilor, tehnica sculpturii în legume şi fructe, arta modelării pieselor din Isomalt tras, suflat sau turnat, a confecţionării florilor, figurinelor şi decoraţiilor din zahăr sau ideile pentru obţinerea pralinelor din ciocolată artizanale. Detalii şi taloane de acces la eveniment găsiţi pe www.gastropan.ro
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii