La atelierul fructelor „Desfătare cu răcoare", bucătarul Jakob Hausmann va face o demonstraţie culinară şi îi va invăţa pe copii şi părinţi reţete gustoase şi principii sănătoase de preparare şi combinare a fructelor. Periodic, incepând cu atelierul culinar din 16 iulie, la Restaurantul Mica Elveţie vor avea loc ateliere de gătit pentru copii şi părinţi, in spiritul mâncatului sănătos, alături de poveşti şi sfaturi educative, care vor fi susţinute de bucătarul Jakob Hausmann şi Daniela Mişcov, managerul Artelier D, o asociaţie care creează proiecte de educaţie şi artă. Continuă astfel activitatea de educaţie culinară şi promovare a principiilor mâncatului sănătos, in cadrul campaniei Food Revolution Romania, care a debutat in august 2012 cu un atelier dedicat fructelor. Proiectul Food Revolution Romania face parte din campania Food Revolution, iniţiată de bucătarul englez Jamie Oliver, autorul a numeroase cărţi şi show-uri TV pentru promovarea mâncatului sănătos, in special in rândul copiilor şi al tinerilor. Mai multe detalii: GastroKids CLUB- Desfătare cu răcoare, Atelier de gătit şi povestit, cu chef Jakob Hausmann si Daniela Mişcov, Food Revolution Romania Ambassador.
Pentru copii de 3-5 ani şi părinţi ; Primul atelier de gătit şi educaţie culinară cu poveşti GastroKids CLUB va fi dedicat fructelor zemoase si colorate ale verii. Chef Jakob Hausmann ne va învăţa cât de bune sunt pentru sănătate fructele şi ne va arăta cum să le descoperim savorile şi să le combinăm pentru un gust desăvărşit şi o energie maximă.
Copiii şi părinţii, lucrând pe grupe, vor prepara câteva reţete uşoare, gustoase şi răcoritoare.
In acest fel, la atelierul Desfătare cu răcoare o familie va invăţa să realizeze cel puţin două reţete speciale, precum salată de fructe, smoothie sau alte combinaţii savuroase. Alături de o reţetă delicioasă se va afla şi o poveste luminoasă, cu Arici Pogonici, care le va dezvălui copiilor, cu ajutorul rimelor şi ghicitorilor, secrete uluitoare din grădina sa, despre tainele fructelor care se coc in cuptorul verii. Odată cu primul atelier GastroKids CLUB lansăm un concept care combină creativ, gătitul profesionist cu arta poveştilor, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi, care vor găti şi ei. Vom fi inspiraţi de produse de sezon şi personaje indrăgite ale copilăriei şi vom susţine cu umor, fantezie şi pasiune, lecţii practice de educaţie, redescoperind odată cu fiecare reţetă, bucuria de a găti şi a sta in jurul mesei, intr-un loc frumos. Durata: 1 oră (până finalizăm reţetele).
Taxa de participare: 50 lei/persoană.
Participarea se face numai cu rezervare,
la adresele [email protected] sau [email protected],
tel. 0724 554 199.
Numărul de participanţi: 10 familii. Al doilea părinte nu plăteşte. Daniela Miscov
Food Revolution Community Ambassador Romania
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii