Prima editie a evenimentului, care a avut loc in noiembrie 2014, a inregistrat un adevarat succes, aducand in acelasi loc peste 220 de pasionati de gatit, atat bloggeri culinari cat si jurnalisti media de profil. Anul acesta, Food Bloggers Conference revine pe 16 iunie 2015, la JW Marriott Grand Bucharest Hotel cu un nou concept imbunatatit, care va evidentia povesti de succes din food blogging, dar si din randul profesionistilor, si mai mult de atat evenimentul include si seminarii practice. In acest an participantii vor putea asista la trei sesiuni de conferinte si patru workshopuri specializate. Workshopurile vor prezenta cele mai bune tehnici de styling photography, tips & tricks pentru ca postarile pe blog sa arate cat mai savuroase, dar si strategii de atragere a vizitatorilor pe blog si de crestere a vizibilitatii in mediul online. In acelasi timp, vor fi aduse in prim plan sfaturi si sugestii pentru modul in care bloggeri de food pot colabora eficient cu brandurile, dar si cum pot sa atraga mai multe colaborari cu acestea.
Pe scena vor urca: Nicolae Lica, Executive Chef, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Nico Lontras, Chef, Oana Coanta, Owner, Bistro De L'arte, Florin Scripca (Chef Foa): Executive Chef, Flavours Food Design, Laura Laurentiu, Blogger, Retetecalamama.Ro, Andra Constantinescu, Blogger, Mentasirozmarin.Ro, Radu Dumitrescu, Fotograf Culinar, Grey Wolf Studios, Florin Itu, Blogger, Crazy Mother Cooker, Monica Botez, Managing Partner, Golin, Ruxandra Marin, Strategy & New Business Director, Oxygen PR, Madalin Simion, Blogger, Wine And Knives, Ionut Munteanu, Trainer & Managing Partner, WebDigital, Marius Tudosiei, Owner, Bacania Veche. Partenerii evenimentului sunt: Lidl, Staropramen, Napolact si Floriol.
Food Bloggers Conference este un eveniment oferit gratuit bloggerilor culinari in baza unei invitatii solicitate pe site-ul evenimentului: http://2015.foodbloggers.ro/inregistrare.php Pentru a fi la curent cu noutatile despre eveniment urmariti atat site-ul www.foodbloggers.ro, cat si pagina de Facebook (https://www.facebook.com/FoodBloggers.ro?ref=hl).
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCu riscul de a imi sari in cap Madame impotriva prajelilor, am pregatit pentru BBk o omleta coapta, cu ciupercute, tare buna....
Omleta cu ciuperci fripteReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii