Deschiderea oficiala a targului are loc Vineri, 11 martie la ora 12. Vor fi prezenti pe langa reprezentantii partenerilor si reprezentanti ai Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania, Asociatia Somelierilor din Romania, Federatia Somelierilor din Romania, Clubul de presa de vin, organizatii din industria vini-viticola si parteneri media. Pe toata perioada targului Goodwine, Master of Ceremony va fi Catalin Paduraru (unul din expertii romani in OIV - Organizatia Internationala a Viei si Vinului) care va introduce si va coordona programul degustarilor si lansarilor de vinuri in cadrul targului, dar si show-urile gastronomice. Doru Dumitrescu, Presedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, va face asocieri culinar –enologice pe toata perioada evenimentului, in spatiul special amenajat pentru show-uri gastronomice. Primele show-uri gastronomice au loc vineri la ora 13. In zona special amenajata demonstratiilor culinare veti putea vedea cum se fac Tartine cu ceapa si branza Gruyere, apoi in meniul prezentarilor figureaza de la ora 15 o Salata de creveti cu sos de usturoi si rucola, Carpaccio de vita cu piure de dovleac si sos cumberland, iar seara se va incheia, din punct de vedere gastronomic, cu o degustare de trufe. Sambata si duminica Culinar.ro va fi alaturi de doamna Cerasela Lungu si cei de la Scoala Bella Italia intr-o demonstratie culinara de exceptie. Pe meniul nostru figureaza Piept de pui picant cu piure de conopida si trufe, Muschiulet de porc cu sos de portocale si menta si premii marca culinar.ro.
Duminica de la ora 11 Scoala Nationala de Excelenta Industria Ospitalitatii Bella Italia pregateste Salata de tagliatelle cu trufe si somon si Piept de pui copt in crusta mustar Dijon si cocos pe pat de ciuperci Duxel, iar noi vom fi din nou la fata locului pentru a oferi vizitatorilor premii culinar.ro PRogramul complet al evenimentului il puteti vedea aici
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii