Ciuc Natur Radler, Primul Radler Românesc

Ciuc Natur Radler, Primul Radler Românesc

Primul Radler Românesc, Ciuc Premium Natur Radler, este băutura inspirată din vechea reţetă germană, dar recreată de Ciuc pentru a se potrivi gusturilor consumatorului român: 63% limonadă adevărată şi 37% bere Ciuc Premium.
Ȋntreaga comunicare din jurul lansării promovează următorul adevăr: Radler-ul, ca şi berea Ciuc Premium, se bea în special pentru gust. Iar Institutul de Bere Ciuc Premium face pariu că românilor le va plăcea gustul Radler. 4 studenţi ai Institutului vor porni prin ţară la 1 Mai să răspândească gustul Radler şi să strângă părerile românilor.
Ȋntreaga comunicare din jurul lansării promovează următorul adevăr: Radler-ul, ca şi berea Ciuc Premium, se bea în special pentru gust. Iar Institutul de Bere Ciuc Premium face pariu că românilor le va plăcea gustul Radler. 4 studenţi ai Institutului vor porni prin ţară la 1 Mai să răspândească gustul Radler şi să strângă părerile românilor. Primul Radler Românesc – inspirat din Radler-ul bavarez – este un amestec de  63% limonadă şi 37% bere, cu 1.9% alcool şi fără conservanţi artificiali. Invenţia Radler-ului, ca toate marile invenţii, a apărut dintr-o nevoie. Pentru creatorul Franz Xaver Kugler, nevoia a apărut într-o sâmbătă călduroasă din iunie 1922, când hanul i s-a umplut de foarte mulţi ciclişti însetaţi, iar el nu avea suficientă bere pentru a le potoli setea. Avea câteva mii de sticle neatinse în pivniţă… şi atunci i-a venit ideea: va amesteca berea rămasă cu limonadă. Clienţii au fost cuceriţi de gustul noii băuturi. Ȋn onoarea cicliştilor care l-au inspirat, Herr Kugler a numit noul amestec Radler (ciclist, în germană). Paul Markovits, Marketing Director HEINEKEN România, povesteşte despre esenţa brandului şi cum a luat naştere Ciuc Natur Radler: „Nu întâmplător am ales să creăm Primul Radler Românesc cu bere Ciuc Premium. Ciuc Premium este o bere dintr-o mie şi la propriu şi la figurat. Este renumită pentru faptul că se bea doar pentru gustul bun. Ciuc Natur Radler e un produs inovator, care oferă o experienţă cu totul specială şi tangibilă, o recompensă imediată: gustul bun! De data asta, prin lansarea Ciuc Natur Radler, am încercat să anticipăm dorințele şi gusturile românilor, creând pentru ei versiunea românească a Radler-ului bavarez, o băutură care vine să completeze cele mai diferite stiluri de viață.
E adevărat, orice inovaţie creează la început oarecare controversă prin noutatea sa, însă suntem convinşi că publicul român se va lăsa cucerit de gustul bun al noii băuturi. Am început deja să răspândim gustul Ciuc Natur Radler în toată ţara şi aşteptăm consumatorii să îşi spună părerea despre această bautură nouă, deşi noi deja o anticipăm: Radler se bea doar pentru gust!”

Produsul, în ambalaje de sticlă şi doză de 0.5 litri, se poate găsi pe rafturile din întreaga ţară începând cu 2 aprilie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Reteta de mucenici moldovenesti
1
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
2
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
3
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
4
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
5
Prajituri

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

Placinta mea preferata.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia