Maestrii patiseri din Mexic au preparat cea mai mare placinta cu branza dulce din lume, duminica, in Ciudad de Mexico, desertul fiind propus spre omologare expertilor de la Guinness Book. "Placinta noastra este cea mai mare din lume, cantareste peste doua tone, masoara doi metri si jumatate in diametru si 55 de centimetri in inaltime", a declarat unul dintre cei 55 de maestri patiseri mexicani care au participat la pregatirea placintei uriase, care a necesitat 60 de ore de munca. Patiserii au folosit 800 de kilograme de branza, 800 de iaurturi, 350 de kilograme de aluat, 250 de kilograme de zahar, 150 de kilograme de unt si 100 de kilograme de capsuni. O organizatie de caritate va distribui cele 20.000 de portii de desert in cartierele sarace ale capitalei mexicane.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii