Castiga o carte de bucate de la Meteor Press

Castiga o carte de bucate de la Meteor Press

Cartea este secrisa de Elisabeta Iosefina Iorga. Sfaturile competente si foarte utile ale experimentatei autoare va ajuta sa va lansati cu toata încrederea în pregatirea apetisantelor conserve din legume si fructe, cu care îi veti delecta pe toti cei dragi, adunati la masa pentru cel mai placut si mai reconfortant moment al zilei.

Elisabeta Iosefina Iorga este autoare a peste 20 cartii de retete culinare si de estetica a prezentarii lor. A colaborat cu mai multe reviste cu profil gastronomic de-a lungul anilor si a participat la emisiuni cu profil culinar (si nu numai) la diverse televiziuni.

De profesie inginer chimist cu specializari ulterioare în domeniul nutritiei, activeaza în prezent în domeniul hranirii sanatoase si al unui trai sanatos din toate punctele de vedere. De departe cea mai placuta „meserie” a fost cea de mama si bunica, unde si-a putut exercita din plin cunostintele în vastul camp al unui trai sanatos, atat sub aspectul culinar, cat si sub cel educational.

La editura Meteor Press, de acelasi autor, a mai aparut cartea Copil sanatos, copil bine hranit.

Cum poti castiga cartea de bucate
Intra pe Facebook si pune la imaginea ta de profil insigna cu Meteor Press si culinar.ro. Poti face asta acccesand tabul special de pe pagina noastra. Dupa aceea alegi care reteta iti place cel mai mult din sectiunea noastra de Conserve si muraturi si postezi link-ul acesteia pe wall-ul paginii noastre de facebook. Toti cei care au parcurs acesti pasi vor intra in tragerea la sorti si pot castiga una dintre cele 10 carti oferite de Editura Meteor Press. Perioada concursului este 22 septembrie - 10 octombrie 2011 (ora 15:00). Mult succes!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Reteta de mucenici moldovenesti
1
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
2
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
3
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Fursecuri cale
4
Prajituri

Fursecuri cale

Mai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...

Fursecuri cale
Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
5
Mancaruri cu varza

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca

Pentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia