Campionatul International de Gatit si Cartea Recordurilor


Acest eveniment a intrunit maestrii bucatari, pasionati ai gastronimiei care s-a intrecut in: mancaruri reci (pe inreg parcursul zilei de vineri) mancaruri gatite (pe intreg parcursul zilei de sambata) premierea participatilor care au dovedit pricepere

Unele dintre vedetele culinare consacrate care au fost prezente la acest eveniment este Robert Rainford (care deja este invitat special la fiecare eveniment), dar pe langa invitatii straini au fost prezenti si Horia Varlan, Stefan Borcea si alte nume mari ale bucatariei romanesti si internationale.

Horia Varlan:


Astfel pe parcursul acestor zile restaurante renumite, precum si bucatari celebrii s-au intrecut in arta culinara, au incercat sa ne prezinte: cea mai mare sarma cea mai mare omleta taraneasca din lume care a fost premiata de World Records Academy cel mai mare mititel si alte evenimente culinare deosebite
la decernarea premiile invitatul de onoare a fost D-l Presedinte Traian Basescu care a fost si el premiat si unul dintre premiile primite este o sticla de vin rara (sunt doar 20 de sticle in toata lumea) impreuna cu alte delicii.

Celor care ati participat speram ca v-a placut, iar celor care nu ati reusit sa treceti prin Bucuresti in acest sfarsit de saptamana va invitam sa vizionati poze de la campionat si sa va spuneti parerea si sa le dati note.
Campionatul International de Gatit in Aer Liber Adina Ungur

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura foaie peste foaie
1
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
2
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
3
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
4
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
5
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia