Campionatul International de gatit in aer liber, 7-9 mai 2010

Campionatul International de Gatit in Aer LiberCupa Etapei Bucuresti, Piata Constitutiei, 7-9 mai 2010

Cel Mai Mare Eveniment Gastronomic din Romania!

Prima competitie gastronomica din istoria Romaniei certificata si inregistrata in programul international al W.A.C.S. (World Association of Chefs Societies). Competitie Gastronomica Continentala
Cel mai interesant, incitant, provocator proiect culinar din Romania!
Un show culinar oferit de cei mai buni specialisti ai artei culinare, evaluati de un juriu international de maestri !
Organizatorii evenimentului:
Asociatia Culturala Euro Est Alternativ
Co-organizatori: Familia Toneli, Zahar Margaritar SPECIAL GUEST STAR
IROSLAV KUBEC – Director Continental al W.A.C.S.
REÅžEDINTELE JURIULUI: Maestrul Åžtefan Bercea
GAZDA EVENIMENTULUI: Maestrul Antonio Passarelli
Å¢ari reprezentate in cadrul Etapei Bucuresti: Romania, Cehia, Canada, Turcia, Franta, Elvetia, Finlanda, Belgia, Italia, Israel, Cipru

COMPONENÅ¢A ECHIPEI DE EVALUARE PENTRU GRUPA PROFESIONIÅžTI:
Panayotis Hadijsmeou (Cipru), Vatafu Gheorghe (Romania), Cornelia Ghisoi (Romania), Gabriela Berechet (Romania), Jyrki Yli-Uotila (Finlanda), Nicu Urs (Romania), Silvian Miron (Romania), Stamatis Valtas (Grecia), Robert Man (Romania)

COMPONENÅ¢A ECHIPEI DE EVALUARE PENTRU GRUPA AMATORI:
Petrisor Tanase (Romania), Adam Enav (Israel), Florin Teodorescu (Romania), Iustinian Radu (Romania), Razvan Cucui (Romania), Pop Adrian (Romania)

SOMELIERI:
Sergiu Nedelea

Structura competitiei
IMPORTANT! Începand de la etapa Bucuresti din 2010 competitia va fi structurata pe grupe de profesionisti si amatori!

Vineri, 7 mai 2010 Sambata, 8 mai 2010
Clasa Preparate Culinare Reci Clasa Gatit in Aer Liber

A. Sectiunea Antreuri, Expozitie de Arta Culinara E. Sectiunea Plita
B. Sectiunea Dulciuri si Patiserie F. Sectiunea Gratar
C.Sectiunea Creatie G. Sectiunea Ceaun
D.Sectiunea Meniu Alternativ H. Sectiunea Creatie

Atat profesionistii, cat si amatorii se pot inscrie la una sau mai multe sectiuni!

Premiile etapei Bucuresti sunt in valoare de peste 15.000 euro!

Duminica, 9 mai 2010
Program de demonstratii de arta culinara
Gastro Show-uri oferite de:
Maestrul Nicu Urs – bucatarie chinezeasca, Maestrul Cornelia Ghisoi - dulciuri, Maestrul Petrisor Tanase – bucatarie africana, George Catana - dulciuri, Dragos Bercea – meniu cu specific vanatoresc, Septimiu Crisan – meniu la plita, Maestrul Antonio Passarelli – meniu italian, Sergiu Nedelea – parada somelierilor, Maestrul Pop Adrian - protap

Mai multe informatii:
www.campionatdegatit.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Bulgur colorat cu snitele de soia
1
Mancaruri de post

Bulgur colorat cu snitele de soia

O mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!

Bulgur colorat cu snitele de soia
Ciorba de loboda cu omleta
2
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
3
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Cozonac pufos cu aluat oparit
4
Cozonac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Parteneri
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce