Campionatul International de Gatit in Aer Liber

Organizatorii evenimentului culinar
Asociatia Culturala Euro Est Alternativ (ACEEA) organizeaza in perioada 7 – 9 mai, in Piata Constitutiei, Cupa Etapei Bucuresti a Campionatului International de Gatit in Aer Liber 2010.
Campionatul International de Gatit in Aer Liber se afla la cea de-a IV-a editie.
Aceasta competitie gastronomica din Romania este certificata si inregistrata in programul international al WACS (Word Association of Chefs Societies). Organizatorii garanteaza un show culinar
Pe parcursul celor 3 zile ale evenimentului, organizatorii garanteaza un show culinar oferit de cei mai buni specialisti ai artei culinare, evaluati de un juriu international de maestri!
Campionatul International de Gatit in Aer Liber este un eveniment tip competitie, fiind organizat la nivel international.
Anual, competitia este structurata pe 2 etape: Etapa Bucuresti si Etapa Cluj-Napoca.

Grupele Competitiei
Fiecare etapa are doua grupe: 1.Grupa Profesionisti; 2.Grupa Amatori
Programul competitiei
Deschiderea oficiala vineri, 7 mai, orele 11.00
Vineri – 7 mai 2010: Clasa Preparate Culinare Reci
Sectiunea A: Hrana Rece, Platouri Festive
Sectiunea B: Dulciuri si Patiserie
Sectiunea C: Creatie
Sectiunea D: Meniu Alternativ
Sambata - Clasa Gatit in Aer Liber
Sectiunea E: Ceaun
Sectiunea F: Plita
Sectiunea G: Gratar
Sectiunea H: Creatie
Conditiile de participare
Competitia se adreseaza atat amatorilor, cat si profesionistilor. Pentru inscrierea in competitie la Grupa Amatori nu se cere dovada studiilor de specialitate. Inscrierea in competitie a concurentilor nu este conditionata de varsta sau pregatire profesionala. in competitie se pot inscrie atat persoane fizice, cat si persoane juridice, iar concurentii se pot inscrie individual sau in echipe (maxim 3 persoane). Cantitatea minima de hrana preparata si prezentata in fata comisiilor de evaluare
este de 10 portii la fiecare sectiune din concurs. Ultima data pentru inscrieri este cu 7 zile inaintea competitiei, taxa de inscriere in competitie este de 50 lei/sectiune.

Tari participante
La competitia bucuresteneana si-au anuntat prezenta mari maestri in arta culinara din: Cehia, Canada, Turcia, Franta, Elvetia, Finlanda, Belgia, Italia, Israel, Cipru si Romania, oaspete de onoare fiind MIROSLAV KUBEC, directorul continental al WACS (Word Association of Chefs Societies).

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul oficial www.campionatdegatit.ro

Alte articole inrudite Campionatul internatinal de gatit in aer liber, 7-9 mai 2010

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
1
Mancaruri cu varza

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca

Pentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
2
Mancaruri cu cartofi

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua

Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
Desert prajitura cu capsuni
3
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Prajitura cu cirese
4
Prajituri

Prajitura cu cirese

O prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!

Prajitura cu cirese
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
5
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia