In perioada 1 – 4 octombrie in Parcul Uniii se va desfasura cea de-a 3-a editie a Bucharest Food Festival. La primele doua editii au fost prezente peste 35.000 de persoane, care s-au bucurat de cultura gastronomica a orasului. La evenimentul cu numarul trei asteptam peste 20.000 de vizitatori, atat bucuresteni cat si turisti aflati in Capitala. Punctele de atractie au fost gandite astefel inca sa acopere cele mai diverse gusturi. Vor fi prezente 10 restaurante cu specific diferit frantuzesc - Grandeur, libanez – Tripoli, muntesc – Casa Cristina, chinezesc – Asia, voiedoval – Crama Domneasca, unguresc/ ardelenesc – Papa la Soni, romanesc, germna si pescares - La Mircea Macelaru, peruan – Concept Catering. Vor fi prezenti peste 60 de producatori din Franta, Italia, Republica Moldova, Ungaria. Dintre produsele expuse se remarca cele eclogice din carne de vita, oaie si porc, vinul ecologic , magiunul de prune fara zahar, foarte apreciat de nutritionisti, branzeturile de capra romanesti, frantuzesti si italiene dar si renumite le bomboane Bucuria sau delicatese din pasta de mandorla. Toto la capitolul atractii si concerte sustinute de: Proconsul, Analia Selis, Pasarea Colibri, Ovidiu Lipan Tandarica impreuna cu Marius Mihalache. Tentativa de a realiza cel mai lung lant de pizza din lume – 550 metri, va fi pusa in scena de Jerry's Pizza, impreuna cu ketchup-ul Hellmann's pentru o pizza cu un gust savuros. La realizarea resorcului vor contribui: faina Titan, sosul de rosuu Barilla, mozzarella Indlacto Mures, ulei de masline extravirgin – Costa d'Oro, sunca Augusta de la Scandia, iar din partea de securitatea alimentara se ocupa Fino. Gasda evenimentului va fi Soni, de la restaurantul Papa la Soni, care impreuna cu alti bucatari, va prezenta publicului o parte din secretele succesului in bucatarie. Cei prezenti la eveniment se vor bucura de degustari de produse, cursuri de asociere a vinului si a berii cu mancarea, concursuri, tombola cu electrocasnice de la Kenwood, tefal, Frake. Responsabil cu berea este Ciuc Premium – din apa pura de Premim este un brand al companiei Heineken Romania. Vino sa sarbatoresti prietenia autentica alaturi de Ciuc Premium! In cadrul evenimentului Bucharest Food festival, Scandia Sibiu va astepta cu cea mai mare ciorba de burta, preparata dupa o reteta traditionala, o ciorba de care se vor bucura, gratuit, peste 4000 de vizitatori. Pe durata evenimentului Scandia Sibiu va pregati pentru publicul vizitator, mancare din gama „Traditii”, punand astfel in valoare bucataria romaneasca traditionala. Gama „Traditii” cuprinde produse prelucrate manual, din ingrediente alese cu grija, de cea mai buna calitate: ciroba de burta, Ciroba de pui, Ciorba de vacuta, Costita afumata cu mancare de fasole boabe si multe alte produse pe care va invitam sa le descoperiti in cadrul evenimentului.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii