Sfaturi practice pentru a slabi!

Chiar daca unele par relativ "deplasate", oamenii din popor au reusit intotdeauna sa isi mentina greutatea sub control, mult mai bine decat cei de la oras, pentru care tentatiile sunt mult mai mari.
Iata cateva sfaturi practice pentru a slabi:
- apa a fost dintotdeauna recomandata pentru a slabi. Insa nu doar o cura "interna" cu apa rece ne poate scapa de kilogramele in plus, ci si dusurile reci sunt bune pentru accelerarea metabolismului. Parcticati dusurile alternative: inati cu apa calda, apoi la sfarsit cu apa rece, atat cat suportati. Cei care fac dimineata un dus rece pana la brau su mai multa energie si consuma mai putine calorii!
- otet de mere pe stomacul gol! Daca ai un stomac bun si nu esti alergic la otet, pune un pahar de apa de seara, iar dimineata adauga doua linguri de otet de mere si doua lingurite de miere si consuma-l inainte de micul dejun.
- urzicile stimuleaza puternic metabolismul si este indicata o cura cu ceai de urzica, astfel: 250 ml apa clocotita se toarna peste frunze uscate de urzici si se infuzeaza 1 minut. Se bea fierbinte 1 cana de ceai pe zi!
- zerul de lapte se poate consuma zilnic pentru a accelera metabolismul si a curata intestinele. Ca si in cazul otetului de mere, pentru acesta cura trebuie sa ai un stomac "tare".
- mananca foarte incet, mesteca bine mancarea si asteapta minim 15 minute pana sa iti mai iei o portie. Alimentele vor fi mai bine digerate si se va instala senzatia de satietate pentru mai mult timp.
- cand faci baie, exfoliaza-ti corpul cel putin o data pe saptamana, folosind o perie mai dura. S-a demonstrat ca masajul accelereaza metabolismul, insa acesta nu trebuie sa dureze mai mult de 4-5 minute.
- in loc de sare si untura, foloseste mai multe condimente si ulei de masline.
- mananca doar alimente proaspete, cat mai putin prelucrate termic si vei slabi!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca cu smantana

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Pasca cu smantana
Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de pui reteta video

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Drob de pui reteta video
Cele mai apreciate rețete
Bulgur colorat cu snitele de soia
1
Mancaruri de post

Bulgur colorat cu snitele de soia

O mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!

Bulgur colorat cu snitele de soia
Pasca poloneza clasica
2
Prajituri

Pasca poloneza clasica

Aceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...

Pasca poloneza clasica
Ciorba cu carne de porc
3
Ciorbe

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!

Ciorba cu carne de porc
Ciorba de salata verde
4
Ciorbe

Ciorba de salata verde

Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...

Ciorba de salata verde
Desert prajitura cu capsuni
5
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Parteneri
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala