In toate sosurile din rosii sau pasta de rosii se pune o lingurita de zahar pentru a avea un gust bun
Compotul din mere va avea un gust rafinat daca adaugati in sirop si scortisoara
Inainte de a fi servita, in orice fel de mincare, adaugati 2-3 cuburi mici de unt
Aduceti friptura la gratar pe platou, asezind pe fiecare portie un cub de unt, tavalit in patrunjel verde tocat foarte fin
Nu puneti niciodata pasta sau suc de rosii in mincaruri decit atunci cind carnea este bine fiarta
O bucata de carne pentru fripturi, care nu se pregateste imediat, se unge cu putin ulei crud pentru a ramine proaspata
Linga tava din cuptor in care pregatiti o friptura asezati o canita din tabla cu apa; aburii vor face ca friptura sa nu se arda, sa se coaca bine la mijloc si sa se rumeneasca frumos
Puneti o lingurita rasa de sare si 2-3 lingurite de ulei in apa in care fierbeti paste fainoase si acestea nu se vor lipi
Adaugati peste usturoiul fiert 3 linguri de ulei si amestecati continuu, ca la o maioneza. Completati apoi cu putina apa rece si patrunjel verde; mujdeiul va fi astfel mai bine suportat de organism
Cind pregatiti budinci din orez, paste, gris, pentru ca acestea sa nu se prinda de tava, ardeti in vas 2-3 linguri de zahar, imbracati-l, apoi puneti pastele
Preparatele in care folositi orez vor fi mai rafinate, vor avea gust mai bun daca orezul il veti adauga deja fiert pe jumatate
Cind luati supa de pe foc, puneti 2-3 felii subtiri de telina si verdeata tocata fin; acoperiti vasul cu capacul, veti constata o parfumare deosebita
Cind folositi unt la ornarea unui preparat, acesta se inmoaie numai pe baie de aburi; asezat in tigaie, pe flacara, u
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzLasagna place tuturor, cel putin eu asa cred...Este versatila, se poate face in multe combinatii, sosul ragu se poate pastra...
Lasagna cu vinete, dovlecei si carne de porc
Comentarii