In toate sosurile din rosii sau pasta de rosii se pune o lingurita de zahar pentru a avea un gust bun
Compotul din mere va avea un gust rafinat daca adaugati in sirop si scortisoara
Inainte de a fi servita, in orice fel de mincare, adaugati 2-3 cuburi mici de unt
Aduceti friptura la gratar pe platou, asezind pe fiecare portie un cub de unt, tavalit in patrunjel verde tocat foarte fin
Nu puneti niciodata pasta sau suc de rosii in mincaruri decit atunci cind carnea este bine fiarta
O bucata de carne pentru fripturi, care nu se pregateste imediat, se unge cu putin ulei crud pentru a ramine proaspata
Linga tava din cuptor in care pregatiti o friptura asezati o canita din tabla cu apa; aburii vor face ca friptura sa nu se arda, sa se coaca bine la mijloc si sa se rumeneasca frumos
Puneti o lingurita rasa de sare si 2-3 lingurite de ulei in apa in care fierbeti paste fainoase si acestea nu se vor lipi
Adaugati peste usturoiul fiert 3 linguri de ulei si amestecati continuu, ca la o maioneza. Completati apoi cu putina apa rece si patrunjel verde; mujdeiul va fi astfel mai bine suportat de organism
Cind pregatiti budinci din orez, paste, gris, pentru ca acestea sa nu se prinda de tava, ardeti in vas 2-3 linguri de zahar, imbracati-l, apoi puneti pastele
Preparatele in care folositi orez vor fi mai rafinate, vor avea gust mai bun daca orezul il veti adauga deja fiert pe jumatate
Cind luati supa de pe foc, puneti 2-3 felii subtiri de telina si verdeata tocata fin; acoperiti vasul cu capacul, veti constata o parfumare deosebita
Cind folositi unt la ornarea unui preparat, acesta se inmoaie numai pe baie de aburi; asezat in tigaie, pe flacara, u
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii