Se spala cochilia oului si se lasa la uscat. Cu un ac mare se face o gaurica in partea mai ascutita a oului, apoi o gaurica mai maricica in partea opusa (partea mai rotunda a oului) avind grija sa se "sparga" si galbenusul. Se pune oul deasupra unui castronel si se sufla pe gaurica mica pina cind oul este complet vid. Se clateste cochilia cu apa rece si se lasa la uscat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoAceastă rețetă de plăcinte este foarte simplă și aluatul se poate folosi atât de plăcinte sărate, cât și...
Placinte cu Pui si Salsa
Comentarii