O masa de Paste imbelsugata

O masa de Paste imbelsugata

Un meniu de Paste simplu si cateva sfaturi utile   Organizarea meselor de sarbatori poate fi stresanta. Toate stim cum e sa ne precipitam sa terminam totul la timp, iar apoi sa stam tintuite in bucatarie in timp ce toata lumea se relaxeaza in camera alaturata. Trebuie sa existe o solutie mai simpla, nu-i asa? Exista. Conteaza foarte mult sa gatim majoritatea bucatelor in avans, astfel vom ramane calme si relaxate inainte de ora mesei. Tinand cont de asta, va prezentam un meniu care poate fi preparat in mare masura in avans. Piesa centrala, carnea de miel. Pregatiti-o din timp...pentru drobul de miel. O garnitura de salata, care poate fi preparata odata cu sunca, face acest meniu potrivit pentru pranz sau un mic dejun tarziu. Masa poate fi completata cu oua umplute, salata proaspata de cruditati, si tarta cu fructe de sezon.     Retete de mancaruri pentru Paste   De pe masa unui roman foarte rar lipsesc urmatoarele retete culinare. Stim si noi ce inseamna sa fii fan retete romanesti, prin urmare am facut o selectie de retete apetisante pentru Paste.   Ciorba de miel este destul de usor de facut dar trebuie sa aveti grija la carnea de miel ca trebuie sa fie cat mai "tanara".   Drobul de pui poate fi un bun inlocuitor al drobului de miel si in plus mai ai un avantaj: se face mult mai repede   Pasca cu smantana este cea mai cautata reteta de dulce atat de cei mici cat si de cei mari. Cel mai bine este sa pregatesti din trimp umplutura.   Pentru cei mai pofticiosi musafiri pasca cu ciocolata va fi o incantare a papilelor gustative.   Pofta buna si sarbatori linistite va dorim!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Reteta de mucenici moldovenesti
1
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
2
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
3
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Supa crema de morcovi
4
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
5
Mancaruri cu varza

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca

Pentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia