Daca aveti invitati la masa, trebuie sa acordati destula atentie modului in care veti aseza totul pentru a va delecta musafirii. Verificati cu o zi inainte masa pe care o organizati, tacimurile, vesela sau fata de masa. Ar fi indicat sa nu asezati o fata de masa patata, desi ati putea ascunde acest lucru, asezind deasupra un platou sau vreun pahar. Trebuie sa fiti prevazatori si sa incercati sa aveti o fata de masa, pe care sa o pastrati numai pentru asemenea ocazii. Chiar daca v-ati pregatit foarte bine, nu supraaglomerati masa cu fel de fel de mincaruri. Incercati sa asezati numai citeva platouri, necesare pentru inceput. Acest lucru va va permite sa presarati pe masa ace de brad sau sa asezati doua sau trei luminari, care sa arda incet si sa completeze atmosfera cind veti ciocni un pahar cu invitatii si veti face urarile cuvenite de sarbatori.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaAstazi este ziua "gustarelelor" ! Si-am "abordat" un clasic. Sper sa fie pe-al vostru gust.
Miez de lapte by Delaco pe pat de cruton cu somon fume, crema de aceto balsamic si icre rosii cu susan
Comentarii