Sfecla rosie, pastirnacul, napii sint radacinoase mai rezistente si pot fi pastrate in camari si pivnite, in gramezi sau in cutii.
Morcovii, telina, patrunjelul, care sint mai sensibile, se pastreaza in camari pe stelaje si polite, sau in pivnite uscate, fiind stratificate in nisip. In nisip, patrujnelul si telina se pot aseza fie in picioare, fie culcat, cu conditia sa fie foarte bine alesi inainte si controlati din cind in cind pentru a vedea cum se pastreaza.
In gospodariile in care nu exista pivnite, mai ales la orase, morcovii, patrunjelul, pastirnacul, napii si telina se pot pastra in lazi de nisip, in camari bine aerisite.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii