Retelele lui Jamie Oliver sunt, fara indoiala, printre cele mai savuroase si fascinante retete. Nu degeaba este un adevarat fenomen si unul dintre cei mai apreciati bucatari din lume.
Retelele sale pun in lumina ritualul gatitului si combinatii de ingrediente care te scot din cotidian.
De aceea, nu strica sa furam un pic de meserie de la cel mai bun.
Noi am facut o selectie de 10 retete pe care sa le incercati in bucataria voastra. Insa, inainte de a va apuca de ele, va recomandam sa aruncati un ochi si pe Trucurile lui Jamie Oliver - secrete culinare care-ti vor face viata mai usoara:
1. Salata tabbouleh (Jamie Oliver)
2. Paste Primavera (Jamie Oliver)
3. Chili con carne (Jamie Oliver)
4. Clafoutis cu ciocolata si portocale (Jamie Oliver)
5. Budinca lipicioasa cu caramel (Jamie Oliver)
6. Risotto cu sparanghel, menta si lamaie (Jamie Oliver)
7. Paine Navajo (Jamie Oliver)
8. Tarta Tatin cu banane (Jamie Oliver)
9. Pui Maryland la tava (Jamie Oliver)
Sursa foto: food.ndtv.com
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii