- Faina se va pastra intr-o incapere racoroasa, bine aerisita. O data pe luna se va cerne si se va zvanta. La umeditate faina se face rinceda, iar la caldura, devine amara si capata un miros neplacut. - Faina cu un grad marit de umiditate creaza impresia de rece daca pui mina in ea. Aceasta faina se va consuma in primul rand, deoarece ea se altereaza foarte repede. - Faina se va cerne in prealabil de citeva ori, apoi se va plamadi.Cernuta, faina se imbogateste cu oxigen, datorita acestui fapt aluatul devine puhav si rafinat. - Ca faina sa nu faca viermi si gargarite, se va pune in ele cite un catel de usturoi.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii