Atunci cand gatim ne place sa fim cat mai eficiente si sa economisim timp.
Pentru toate gospodinele care-si doresc acelasi lucru, avem cateva trucuri care sa le ajute in acest sens.
Iata-le:
1. Daca puneti o lingura de lemn deasupra oalei in care fierbeti pastele sau laptele, nu va mai trebui sa paziti oala, pentru ca aceasta nu va mai da in foc.
2. Nu mai pierdeti timpul decojind fructul de mango cu un cutit. Folositi un pahar.
3. Taiati verdeturile cu un feliator de pizza.
4. Spargeti ouale lovindu-le de o supratata plata, nu de marginea vasului. Astfel, coaja se va crapa uniform si nu veti mai pierde timp incercand sa culegeti cojile din albus.
5. Cea mai simpla metoda de a scoate un sambure de avocado.
6. Pentru a accelera procesul de marinare si fragezire al carnii, puneti si un pic de bicarbonat de sodiu.
7. In loc sa fierbeti ouale, bagati-le la cuptor. O sa dureze in jur de 30 de minute, dar la final acestea vor fi mult mai gustoase si cremoase decat ouale fierte.
8. Omelta se face mult mai repede si mai simple la Panini Maker.
9. Curatati usturoiul in doar cateva secunde. Puneti cateii de usturoi intr-un borcan si agitati-l bine.
10. Folositi un Crock-Pot! Astfel, cina se gateste singura in timp ce voi sunteti la locul de munca sau la plimbare.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii