Daca le cumparati toamna trebuie sa va uitati dupa cele care au si frunze, astfel negre pe coaja Culoarea trebuie sa fie rosu inchis si coaja sa fie fina. Ca sa nu trebuiasca sa le gatiti mult timp alegeti-e pe cele mai mici. De altfel daca sunt foarte mari sansele ca acestea sa fie lemnoase sunt mult mai mari. Este indicat sa intrbati care este originea produselor si daca au fost sau nu folosite ingrasaminte ori pesticide in procesul cultivarii. Nu este sigur ca veti primi un raspuns onest, dar totusi merita sa adresati aceasta intrebare.
Oricum este indicat sa cumparati produse locale si nu din import. Cele locale vor fi cu siguranta mai proaspete. Odata cumarata sfecla nu va mai ramane decat sa incercati cateva dintre retetele cu sfecla rosie de pe culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura asta, Mos Nae o sa o imparta cu Mos Craciun, sa nu fie cu suparare......un dulce pentru Mos Craciun, ca daca tot am...
Prajitura lui Mos NaeReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii