Cum iti revii dupa masa de Paste!

Insa dupa ce Pastele a trecut va trebui sa revii la o alimentatie normala, sanatoasa si sa te detoxifici.

Pentru ca este primavara cel mai bun lucru pe care il poti face este sa te axezi pe retete cu legume si verdeturi proaspete. Si bineinteles, nu uita de capsuni!

Iata o dieta echilibrata, care te va ajuta sa iti revii dupe masa bogata de Paste.

1. Mic dejun: cafea cu lapte degresat, 2 biscuiti graham cu putin unt
Gustare: un mar
Pranz: salata verde cu pui la gratar
Cina: ciorba de verdeturi

2. Mic dejun: ceai cu paine integrala prajita
Gustare: capsuni
Pranz: spanac si doua oua fierte
Cina: sardine la conserva cu lamaie

3. Mic dejun: fulgi de ovaz, 2-3 nuci, o banana, un iaurt
Gustare: morcovi, telina si mar rase si amestecate cu scortisoara
Pranz: doua felii de paine cu rosii, busuioc si usturoi
Cina: gratar de vita (100g) cu salata verde si ridichi

4. Mic dejun: cafea fara zahar si o banana
Gustare: capsuni
Pranz: ciorba de zarzavat (urzici)
Cina: pui cu legume

5. Mic dejun: lapte cu cereale integrale
Gustare: un mar sau o portocala
Pranz: salata de spanac cu paine prajita
Cina: peste la cuptor cu leurda

6. Mic dejun: ceai cu paine prajita si o felie de branza
Gustare: 2 mere
Pranz: salata de cruditati
Cina: paste integrale cu sos de rosii si usturoi

7. Mic dejun: iaurt degresat, 1 kiwi
Gustare: 4-5 nuci sau migdale
Pranz: orez cu ciuperci si condimente
Cina: salata de pui

In timpul acestei diete se consuma apa plata si ceai de plante: urzici, papadie, rooibos. Se recomanda 30 de minute de miscare zilnic.   Articole recomandate: Dieta echilibrata in trei etape Greutatea ideala in 13 zile  

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Reteta de mucenici moldovenesti
1
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
2
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
3
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Supa crema de morcovi
4
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
5
Mancaruri cu varza

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca

Pentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia