Cum isi pregateste Carmen Bruma pielea pentru primavara

Cum isi pregateste Carmen Bruma pielea pentru primavara

Schimbarea brusca a temperaturii de afara are efecte asupra intregului organism, dar in special asupra pielii, unghiilor si parului.


Asa ca, pentru a evita pielea uscata si lipsita de stralucire, Carmen Bruma iti dezvaluie secretele tenului sau radiant:


"Pe langa o hidratare corespunzatoare ( 30-35 ml de apa pe kg/corp), suplimente alimentare si produse cosmetice adaptate tipului de ten, eu fac o cura de 2-3 saptamani cu smoothie-ul meu special, Glowing Skin, bogat in vitamine, minerale si grasimi sanatoase, de care pielea mea are mare nevoie in aceasta perioada. Ce e important de stiut este ca un suc/smoothie obtinut prin presare la rece pastreaza intacte vitaminele si mineralele din fructe si legume si este usor de asimilat de catre organism."


Ingrediente: 


- 10 boabe de struguri negri


- jumatate de avocado


- 1 banana


- 1 mar


- 2 lingurite de seminte de canepa


- 1 lingurita de polen


Strugurii negri au numeroase beneficii. Datorita resveratrolului continut au un puternic efect antioxidant si previn imbatranirea prematura a pielii. Sucul proaspat de struguri este o excelenta solutie demachianta si de reintinerire a pielii. Are un efect vitaminizant, usor racoritor si calmant. Este recomandat atat pentru tenul normal, cat si pentru cel gras sau cel iritat.


Avocado este o sursa bogata de grasimi sanatoase si proteine, iar semintele de canepa contin omega 3/ omega 6 in raportul ideal, dar si o cantitate importanta de vitamina E, elemente necesare pentru o piele frumoasa si stralucitoare. Polenul ajuta la regenerarea pielii, previne infectiile si alergiile.


Carmen Bruma spune ca prepara acest smoothie cu ajutorul presei la rece Kuvings.


"Este ideala pentru sucuri, smoothie-uri ,din fructe si legume, radacinoase , iarba de grau sau chiar inghetate. Metoda presarii la rece pastreaza intacte vitaminele si mineralele din fructe si legume , datorita vitezei reduse, de doar 60 rpm."


Mod de preparare:


Se monteaza sita pentru smoothie, se spala fructele, se curata banana si avocado si se introduc pe rand in storcatorul Kuvings. La sfarsit se adauga in pahar semintele si polenul apoi se amesteca bine. Smoothie-ul se bea imediat dupa preparare, zilnic, timp de 2-3 saptamani, in prima parte a zilei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca cu ciocolata si branza
1
Prajituri

Pasca cu ciocolata si branza

Pasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...

Pasca cu ciocolata si branza
Ciorba de stevie cu oua intregi
2
Supe si ciorbe

Ciorba de stevie cu oua intregi

Este una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.

Ciorba de stevie cu oua intregi
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb
3
Aperitive cu carne

Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb

Retete dietetice

Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb
Prajitura "polara"
4
Prajituri

Prajitura "polara"

Prajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...

Prajitura "polara"
Pui fraged cu ciuperci si zuchini
5
Mancaruri cu carne

Pui fraged cu ciuperci si zuchini

delicios

Pui fraged cu ciuperci si zuchini
Parteneri
Strudel cu branza si visine
Bucataras.RO

Strudel cu branza si visine

Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.

Strudel cu branza si visine
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce