Cutitul KNASA este facut dintr-un aliaj inventat la institutul Caltech si testat de NASA. Acesta este de doua ori mai dur ca Titanul, ceea ce il face sa fie cel mai rezistent si mai taios cutit din lume.
De asemenea, inventatorii cutitului testat de NASA sustin ca taisul acestuia are o durata de viata de cinci ori mai mare decat cea a celor mai scumpe cutite de bucatarie de pe piata.
Avand in vedere toate aceste lucruri, probabil ca va asteptati ca acest cutit sa coste o mica avere. Ei bine, pretul va fi sub 100 de dolari.
Mai mult, cutitul Knasa se ascute singur si este foarte versatil, putand fi folosit de la tocatul legumelor, pana la transatul carnii.
Deocamdata, cutitul KNASA nu se afla la vanzare, el fiind doar in faza de proiect ce poate fi finantat pe Kickstarter. Insa, cel mai probabil acesta va fi pe piata incepand cu anul viitor.
Pana atunci va invitam sa aruncati un ochi peste oferta noastra foarte generoasa de cutite de bucatarie.
Sursa foto: theculinarycook.com
Sursa articol: finedininglovers.com
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii