Cele mai bune 20 de gustari pentru o masa de Revelion usoara si delicioasa

Cele mai bune 20 de gustari pentru o masa de Revelion usoara si delicioasa

Ce ar fi ca in acest an sa nu va mai dati peste cap pentru masa de Revelion si, in loc de fripturi, sarmale si alte preparate complicate si grele, sa optati pentru un bufet suedez compus din gustari usoare si delicioase? 


Noi va punem la dispozitie 20 de retete de aperitive perfecte pentru masa dintre ani.


De asemenea, ne-am gandit sa fie cateva cu peste, pentru ca se spune ca poarta noroc sa mancam peste de Anul Nou. In acelasi timp, am evitat carnea de pasare, pentru ca se spune ca este aducatoare de ghinion, deoarece pasarile de curte scormonesc pamantul si il imprastie, fapt corelat cu imprastierea prosperitatii si a binelui din casa.


Asadar, pofta buna si un An Nou plin de bucurii! 


1. Chiftelute de peste



2. Mousse cu somon afumat



3. Crema de somon cu tofu pe crouton 



4. Mousse de peste afumat



5. Bruschetti cu somon 



6. Rondele de clatite cu somon si crema de branza



7. Oua scotiene



8. Oua umplute cu branza si sos de smantana



9. Oua umplute cu ciuperci si sunca



10. Buritto vegan



11. Sandvis italian cu tofu si rosii uscate



12. Lipie libaneza cu chorizo si cascaval



13. Sandvis cu chorizo, rosii uscate si emmentaler fondue



14. Aperitiv rece grecesc



15. Ciuperci umplute cu verdeata si branza



16. Ciuperci fripte cu sumac si busuioc



17. Crema de avocado



18. Briose sarate cu telemea si ciuperci



19. Tarta cu branzeturi si sunca



20. Souffle cu branzeturi


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui

Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui
Snitel de curcan

Snitel de curcan

Snitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...

Snitel de curcan
Ciorba ardeleneasca

Ciorba ardeleneasca

Ciorba ardeleneasca este o reteta de ciorba delicioasa cu smantana si ciolan afumat de porc. Este o ciorba deasa cu multe...

Ciorba ardeleneasca
Cele mai apreciate rețete
Dulceata de gutui
1
Dulceata

Dulceata de gutui

Dulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...

Dulceata de gutui
Salam de biscuiţi reţetă
2
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...

Salam de biscuiţi reţetă
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)
3
Dulciuri

Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)

Un desert rapid si delicios, care merita incercat.

Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)
Placinta cu mere
4
Prajituri

Placinta cu mere

Plăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un...

Placinta cu mere
Salata cu oua si pui
5
Salate din carne de pasare

Salata cu oua si pui

Salata dietetica cu pui fiert, oua fierte, salata verde, telemea de vaca, ardei kapia copt, rosie.

Salata cu oua si pui
Parteneri
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Gustos.RO

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa

Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Trubochki - Cornulete Rusesti
ReteteCulinare.RO

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia