Cele mai bune 20 de gustari pentru o masa de Revelion usoara si delicioasa

Cele mai bune 20 de gustari pentru o masa de Revelion usoara si delicioasa

Ce ar fi ca in acest an sa nu va mai dati peste cap pentru masa de Revelion si, in loc de fripturi, sarmale si alte preparate complicate si grele, sa optati pentru un bufet suedez compus din gustari usoare si delicioase? 


Noi va punem la dispozitie 20 de retete de aperitive perfecte pentru masa dintre ani.


De asemenea, ne-am gandit sa fie cateva cu peste, pentru ca se spune ca poarta noroc sa mancam peste de Anul Nou. In acelasi timp, am evitat carnea de pasare, pentru ca se spune ca este aducatoare de ghinion, deoarece pasarile de curte scormonesc pamantul si il imprastie, fapt corelat cu imprastierea prosperitatii si a binelui din casa.


Asadar, pofta buna si un An Nou plin de bucurii! 


1. Chiftelute de peste



2. Mousse cu somon afumat



3. Crema de somon cu tofu pe crouton 



4. Mousse de peste afumat



5. Bruschetti cu somon 



6. Rondele de clatite cu somon si crema de branza



7. Oua scotiene



8. Oua umplute cu branza si sos de smantana



9. Oua umplute cu ciuperci si sunca



10. Buritto vegan



11. Sandvis italian cu tofu si rosii uscate



12. Lipie libaneza cu chorizo si cascaval



13. Sandvis cu chorizo, rosii uscate si emmentaler fondue



14. Aperitiv rece grecesc



15. Ciuperci umplute cu verdeata si branza



16. Ciuperci fripte cu sumac si busuioc



17. Crema de avocado



18. Briose sarate cu telemea si ciuperci



19. Tarta cu branzeturi si sunca



20. Souffle cu branzeturi


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere imbracate in aluat

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Pere imbracate in aluat
Chiftele din carne si legume, la cuptor

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Chiftele din carne si legume, la cuptor
Tigaie de toamna cu capac

Tigaie de toamna cu capac

legume delicioase

Tigaie de toamna cu capac
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de porc cu legume
1
Ciorbe

Ciorba de porc cu legume

Aceasta ciorba cred ca nu are nevoie de nici o prezentare, e atat de gustoasa si satioasa ca nici nu iti mai trebuie felul doi!

Ciorba de porc cu legume
Ciorba de loboda
2
Ciorbe

Ciorba de loboda

O ciorba usoara si minunata de primavara!!!

Ciorba de loboda
Supa crema de spanac cu leurda
3
Supe de legume

Supa crema de spanac cu leurda

Pentru ca supa s-a dorit de post, nu am folosit stok/supa de carne, a fost o fiertura de legume asezonata la final cu ulei de...

Supa crema de spanac cu leurda
Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde
4
Supe de carne

Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde

O supa de primavara, energizanta, o mancare usoara!

Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde
Budinca de paste cu branza
5
Budinci

Budinca de paste cu branza

Este un desert pe care îl pregătesc des şi de care nu mă plictisesc. Se serveşte cald, pudrat cu zahăr.

Budinca de paste cu branza
Parteneri
Friptura marocana de berbecut
Bucataras.RO

Friptura marocana de berbecut

 Pentru aceasta reteta m-am inspirat de chef Yotam Ottolenghi. In mod special mi-am lasat cateva lamai bio sa se usuce....

Friptura marocana de berbecut
Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Tort cu crema de iaurt moca si pere
ReteteCulinare.RO

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia