Care sunt cele 7 alimente care hranesc celulele canceroase

Care sunt cele 7 alimente care hranesc celulele canceroase

Dieta moderna este plina de alimente si substante cancerigene. De aceea este bine sa ne informam din timp in legatura cu ce se regaseste in mancarea pe care o consumam zilnic. 


Organizatia Mondiala a Sanatatii a pornit deja o campanie la nivel global care are ca scop informarea populatiei despre alimentele care pot declansa si hrani celulele canceroase. 


Asadar, iata ce alimente trebuie sa evitati sau sa consumati cu moderatie: 


Carnea rosie - celulele canceroase prospera in mediul acid generat de dietele pe baza de carne rosie. In schimb, puteti inlocui carnea rosie cu carne de pui si peste. 


Bauturile carbogazoase - multe sortimente de bauturi carbogazoase, mai ales cele fara zahar, contin aspartam, un indulcitor artificial. Trebuie stiut ca Autoritatea Europeana de Siguranta a Alimentelor a plasat aspartamul in lista substantelor cancerigene. 


Alimente afumate - in momentul de fata, majoritatea preparatelor sunt afumate artificial, cu compusi chimici precum N-nitroso. Spre deosebire de produsele afumate in mod natural, cele obtinute prin afumare artificiala pot provoca aparitia cancerului stomacal sau colectoral. 


Popcornul pregatit la microunde - ambalajul de pe popcornul din comert contine urme de acid perfluorooctanoic, despre care s-a dovedit ca este cancerigen si poate afecta mai ales ficatul. 


Somonul de crescatorie - s-a descoperit ca somonul de crescatorie contine o cantitate mare de dioxina si alte substante cancerigene. Despre dioxina se stie ca incurajeaza si hraneste celulele canceroase. 


Sursa articol: csn.cancer.org
Sursa foto: answersafrica.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de loboda cu omleta
1
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
2
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Cozonac pufos cu aluat oparit
3
Cozonac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca poloneza
4
Retete de Pasti

Pasca poloneza

O pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!

Pasca poloneza
Pasca cu ciocolata si branza
5
Prajituri

Pasca cu ciocolata si branza

Pasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...

Pasca cu ciocolata si branza
Parteneri
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce