Verificati eticheta produsului la cumparare si la data fabricatiei acesteia!
Semiconservele sint alimente pasteurizate, ambalate in cutii metalice, folie contractabila (semiconservele de carne) sau in borcane (semiconserve din peste). Pasteurizarea nu asigura o stabilitate indelungata produselor. Perioada de timp in care producatorul garanteaza caracteristici neschimbate ale semiconservelor din carne (pulpa, spata, Pork Loin, Chopp Ham, Chopped Pork) pastrate in spatii frigorifice la temperatura +2�C...+4�C este de cca. 10 luni si incepe de la data fabricatiei stantata pe cutie. Semiconservele de carne fabricate in cutii mai mari de 1 kg pot fi livrate si fara ambalaj metalic, in blocuri de marimea cutiei sau portionate, ambalate in hartie pergaminata. Prezentarea spre vinzare se face in vitrine frigorifice care functioneaza. Pentru aceste produse, termenul de pastrare este de cel mult 3 zile de la data cumpararii in conditii de pastrare la max. +4�C.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzLasagna place tuturor, cel putin eu asa cred...Este versatila, se poate face in multe combinatii, sosul ragu se poate pastra...
Lasagna cu vinete, dovlecei si carne de porc
Comentarii