Cura cu ulei

O metoda detoxifianta a organismului, este mestecarea uleiului de floarea soarelui in gura dimineata, toxinele se afla depozitate in glandele bucale ca rezultat al metabolismului proteic. . În fiecare dimineata, dupa igiena guri se ia l lingura de ulei de floarea soarelui in gura si plimbandu-l in toate directiile, timp de 10-15 minute. Amestecul care se obtine in gura , o pasta alba contine o multitudine de toxine extrase prin saliva din glandele cavitatii bucale se scuipa. Se clateste gura bine cu apa cu sare, apoi, pentru o mai buna curatire, se mai freaca 10 min. 1 lingurita malai, dupa care se clateste iar gura cu apa cu sare. Apoi se face raclajul limbii cu o lingurita de plastic, de zeci de ori, pana se elimina toate mucozitatile cu toxine de pe limba. in final, se spala dintii cu o periuta de dinti. Primele efecte: albirea dintilor, elasticitatea coronarienelor, disparitia senzatiei de oboseala fizica si psihica, o digestie buna, un somn odihnitor si o stare generala de bine. Cei foarte bolnavi pot repeta de 4-5 ori/zi cura, dar totdeauna pe stomacul gol. Daca procedura este urmata constiincios, poate ameliora afectiuni diverse, printre care dureri de cap si dentare, bronsite, boli ale singelui si venelor, boli de stomac (inclusiv tumori), ficat, rinichi, suferinte ale intestinelor, eczeme, boli ginecologice si chiar cardiace cronice. Durata unei astfel de cure variaza de la caz la caz. De regula, este urmata pina cind dispar simptomele si senzatia de boala si, la nevoie, poate fi reluata dupa cel putin 30 de zile de pauza. Cura se practica la Institutul de Oncologie din Kiev, cu bune rezultate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Reteta de mucenici moldovenesti
1
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
2
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
3
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Fursecuri cale
4
Prajituri

Fursecuri cale

Mai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...

Fursecuri cale
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarella
5
Mancaruri cu cartofi

Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarella

Niste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.

Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarella
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia