Cum a slabit Mihaela Radulescu 32 de kilograme

Insa dupa nasterea fiului sau, Ayan, Mihaela s-a trezit cu nu mai putin de 32 de kilograme in plus. Vedeta s-a hotarat sa urmeze sfaturile unui nutritionist si a inceput o dieta imediat.
Pentru ca este o fire extrem de activa, Mihaela nu a avut voie sa se infometeze sau sa slabeasca foarte mult in timp scurt. Ea a urmat o dieta "blanda", mancand cate putin din toate.
Mihaela declara ca "nu exista femeie tanara si grasa care sa nu poata slabi, iar secretul consta in ambitie". Vedeta a reusit sa scape de cele 32 de kilograme intr-un an, cu vointa, sport si moderatie.
Ea nu a avut interdictii majore, ci a urmat cateva din regulile decente ale unui regim pe viata:
Nu a mancat mai mult de 3 ori pe zi, nu a luat gustari si nu a rontatit intre mese.
Nu a mancat tocaturi, fast-food, prajeli sau sosuri grele cu maioneza, insa acesta nu era oricum un obicei de-al ei.
Nu a mai gatit absolut nimic cu ulei, nici pentru ea, nici pentru familia sa. Singura exceptie o face lingurita zilnica de ulei de masline crud din salata.
A ocolit cofetariile, patiseriile si petrecerile unde se serveau astfel de preparate dulci. A renuntat definitiv la zahar si in cafea a adaugat indulcitor, nu a mai baut sucuri cu zahar din comert si nici alcool.
Nu a mancat foarte multe fructe pentru ca acestea ingrasa si s-a limitat la maxim un fruct pe zi: mere, grapefruit sau ananas.
A mancat in schimb ciorbe din carne slaba, carne la gratar condimentata cu mult usturoi, lapte si iaurt degresate, branza de vaci, mult peste la cuptor cu legume, cereale, orez si legume, gatite foarte simplu, fierte sau la aburi.
Astfel kilogramele s-au topit vazand cu ochii si Mihaela arata acum mai bine ca niciodata.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Friptura asortata pentru masa de Craciun

Friptura asortata pentru masa de Craciun

Aceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.

Friptura asortata pentru masa de Craciun
Fursecuri vanilate cu portocala

Fursecuri vanilate cu portocala

Pentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.

Fursecuri vanilate cu portocala
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Lămâiţa
1
Prajituri

Prajitura Lămâiţa

O prajitura simpla, gustoasa care ti se topeste in gura….o prajitura cu iz de sarbatoare si dor de copilarie.

Prajitura Lămâiţa
Cataif cu fistic
2
Prajituri

Cataif cu fistic

Cataiful este un desert oriental delicios care poate facut cu nuca, mere, fistic ... Este o prajitura ce poate fi facuta si...

Cataif cu fistic
Fursecuri papuci
3
Salam de biscuiţi reţetă
4
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă. Este o reteta simpla si foarte rapida, cu un gust minunat si care imi aminteste de copilarie.

Salam de biscuiţi reţetă
Sarmalute in foi de varza
5
Mancaruri cu carne

Sarmalute in foi de varza

Sarmalele nu lipsesc din meniul niciunui roman. Sarmalute aburinde asezonate cu voie buna.

Sarmalute in foi de varza
Parteneri
Cozonac cu nuca si migdale
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
Prajitura cu Blat de Bezea
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu Blat de Bezea

Prajitura cu Blat de Bezea